Eboshi kérdése:

Normális viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Egyre jobban idegesít anyám viselkedése.

21 éves vagyok, egyetemista.

Anyám... valahogy gyerekként kezel.

-napközben többször gügyögve szólongat random beceneveken.

-esténként mindig kér, hogy feküdjek közéjük (apum meg ő közé) az ágyban kis időre. Ezt is ilyen gügyögve, kislányhangon

-fürdőszobában simán bejön ha ott vagyok, levetkőzik a jelenlétemben (nem akarok rosszat mondani rá, dehát zavar, ha ott van. Meg hogy is mondjam, nem egy vékony alkatú. Most fiatal férfiként nem kellemes látvány ruhátlanul látni meg egyébként is: meztelenül egy szobában anyámmal, fúj)

-szobámba egész életemben kopogás nélkül jött be. Most is így jön be mindig. Bejön, mert pl épp össze akarja szedni a szennyest, hiába mondom, hogy kiraktam a ruhákat.

-mosott ruhákat mindig összehajtva felstócolva berakja a szekrényembe. Egybe mindet. Hiába kértem többször is, hogy hagyja az ágyamon. Mintha a falnak mondanám.

-egyetemen minden hétvégén haza KELL jönnöm. Vérig van sértve, ha pl egy-egy hétvégét nem itthon töltök. Ha koliban maradok akkor ugyan miért nem jó nekem otthon, ha meg más programom van akkor meg miért nem inkább tanulásra szánom a hétvégét -.-

-minden hétvégén főz, sokat. Ezt köszönöm is neki meg minden, de elég lenne kevesebb is, minőségre meg mennyiségre is. Valahányszor szóbahozom megsértődik, kénytelen vagyok elvinni amit főz. Már többször volt, hogy a fagyasztóban penészedett meg egy-egy kaja.

-meg sokszor kioktat. Olyan banális dolgokat kezd el elmagyarázni, hogy tényleg elcsodálkozok, hogy tényleg nem néz ki belőlem semmit?

Másnak van hasonló tapasztalata? Mit lehet tenni? Valamiféle kompromisszumra lehet jutni vele?

2018. aug. 26. 14:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, igazi szivola. Helikopter szülő, aki soha nem fogja élni hagyni a gyerekét.

Igazából kár a szófosás vele, úgyse értené meg, ha megkérnéd se, hogy hagyjon fel a viselkedésével.

Amúgy este apád meg anyád közé befeküdni nem kötelező. Megmondod neki, hogy NEM! Ha meg gügyög hozzád, akkor ignorálod. Majd ha rendesen beszél, akkor reagálsz rá.

Anyád olyan mint egy kutya, ami a fejedre nőtt. Át kell nevelned.

2018. szept. 16. 18:59
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

Nem elmebeteg,de lelki gondjai vannak. Van egészséges leválás és leválasztás. Van az rtl klubbon a "veled is megtörténhet" ha tudnám a pontos epizód címet ajánlanám neked. Ott is hasonló a probléma.

Édesanyád és apukád házassága milyen??

50év körülinek tippelem őket. Apukád nőként néz anyukádra?? Vannak közös programjaik?mozi színház nyaralás???...

Nem tudom van e barátnőd,de ilyen anyuka melett nem egyszerű. Kinek kell egy órias csecs-evő(csecsemő).

Hosszú távon majd egy unoka a jóvoltodból jó lesz neki,de lehet kritizálja majd a gyerek anyukáját.

Említett epizód arról szólt,apuka kidobja az egyetemista fiát otthonrol,aki a barátnőjéhez költözik. Anyuka feljár enni visz kitakarít a fiú helyett(a barátnő rajta kapja balhé). A fiú is az apja is háztartási robotként néz az anyukára. Amikor az anyukát a barátnő beavatná a hobbijába (lovaglás) a fiú gúnyosan megjegyzi,hogy á anyát csak a háztartas érdekli.Pszichológus válászaira pont nem emlékszem.

2018. szept. 16. 19:09
 23/32 anonim ***** válasza:
2018. szept. 16. 19:15
 24/32 anonim ***** válasza:
[link] ezt nézd meg!!!!!
2018. szept. 16. 19:21
 25/32 A kérdező kommentje:
Na hallod, ha vannak az univerzumban véletlenek... ezt a részt láttam :)
2018. szept. 16. 20:56
 26/32 A kérdező kommentje:

Hazasságuk... nem tudom, inkább a biztonságra mennek. Apum nem tudom, hogy tekint rá. Szerintem szereti.

Anyám viszont saját magára sehogy sem tekint. Önbizalma nincs, dagadtnak hiszi magát, butának, semmibe sem nézi magát.

Stimmt, apám 55, anyám 48 éves. Ezt hogy csinálod? :)

2018. szept. 16. 21:01
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Korodból....tippeltem. akkoriban 25 körűl szűltek a nők.
2018. szept. 17. 11:49
 28/32 A kérdező kommentje:
Eeejj, ügyes! :) ;)
2018. szept. 17. 13:21
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

16-os hülyegyerek!

Fingunk sincs, ki a kérdező, ki az anyuka, így ez csak egy random történet az Internet tengerén. Nehogy már még névtelenül se lehessen beszélni arról, hogy valami ROHADTUL NEM STIMMEL!

Amúgy kívánom, hogy egyszer találkozz ilyen emberrel, majd meglátod, mire mész a beszélgetéseddel :D

2018. szept. 18. 21:57
 30/32 anonim ***** válasza:
87%

Te tudod-e, hogy 20-30 év múlva milyen mentális állapotban leszel miután felneveltél 1-2-3 hálátlan, tiszteletlen gyereket????

Az nem hálatlan aki 21 éves férfiként nem az anyukájával szeretni egy ágyban feküdni,életcélt kell találni és nem a gyereket csecsemositeni,meg nem kéne férjként kezelni a fiaikat,nem lenne ennyi válás ha anyosok nem lennék tudat alatt beleseve a fiaikba..

2018. szept. 18. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!