Szerintetek ciki?
Szuéeimnél lakom 27 éves vagyok, lakásra sosem lesz pénzem de a szobámat felujitottam 1 milliobol.
160 ezret keresek, ennyiböl egy albi sem futja pesten. Lakás pláne hogy nem.
Magamra költök,reszibe adok, viszont panelban lakunk, mindig is gyerekként is itt laktam panelba. Ezért meg nincs barátnöm, légtér miatt.
Sajnos semmi esélyem nincs többet keresni,kivéve ha vállalkozo leszek,csak ahhoz is kezdötöke kell.
160 ezerböl meg pesten egy kisebb albit sem tudok kivenni mert azis 200 rzer. Horror árak vannak sajnos.
27/f
1 millióból a lakást felújítom, nemhogy egy lakótelepi szobát. Mire költöttél annyit? Még ablakcserével együtt sem tudom elképzelni, hogy mire kellett ennyi pénz.
amúgy meg keress egy nőt, akinek van lakása, és költözz oda :-D
Franciaágy matraccal 435 ezer ft, Szekrény: 150 ezer ft. 2db szék: 60 ezer, 1 dob kis fotel .80 ezer.
Festés, taépétázáűs. 100 ezer, Ablakcsere 230 ezer Pakettázás: 200 ezer kb. Design világitás: 140 ezer körül. Szobaajtócsere 80 ezer körül, és amit még kihagytam, iróasztal, számitógép, illetve televizió,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!