Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Szuéeimnél lakom 27 éves vagyok, lakásra sosem lesz pénzem de a szobámat felujitottam 1 milliobol.
160 ezret keresek, ennyiböl egy albi sem futja pesten. Lakás pláne hogy nem.
Magamra költök,reszibe adok, viszont panelban lakunk, mindig is gyerekként is itt laktam panelba. Ezért meg nincs barátnöm, légtér miatt.
Sajnos semmi esélyem nincs többet keresni,kivéve ha vállalkozo leszek,csak ahhoz is kezdötöke kell.
160 ezerböl meg pesten egy kisebb albit sem tudok kivenni mert azis 200 rzer. Horror árak vannak sajnos.
27/f
2018. aug. 25. 17:20
1/28 anonim válasza:
Miért csak Pesten gondolkodsz?
Azt az egy milliót pedig gyarapíthattad volna egy kicsit és nyithattal volna egy vállalkozást.
2/28 A kérdező kommentje:
1-milliobol vállalkozá? Ugye most csak vicceltél?'
2018. aug. 25. 17:27
3/28 anonim válasza:
Vagy ez a napi provokatív kérdés akar lenni?
4/28 anonim válasza:
Nem ciki fiatal vagy még.. Javitsál a hozzáállásodon 'nekem sose lesz lakásom' ha igy állsz neki tuti nem lesz.. Probalj meg pénzt félre tenni esetleg képezd magadat,hogy jobban fizetö állást kapj.. Meg lehet csinálni csak akarni kell. Sok sikert :)
5/28 anonim válasza:
Mondom gyarapíthattad volna. Te okostojás. Ahelyett h 1millából egy szobát újítasz.
6/28 anonim válasza:
Napi kamu. Még hozzátesz a pistike egy vagy két misit, és megvan az önerő egy lakáshoz.
7/28 anonim válasza:
Ja, és azt h nincs nőd, ne fogd arra, hogy otthon laksz.
8/28 anonim válasza:
Hogy a f***ba tudtál elkölteni 1 millió forintot egy szobára?
9/28 anonim válasza:
8-as. Nem látod, hogy kamuzik?
Ne szívd ennyire mellre.
Több helyről is vérzik ez a sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!