Ciki így tudtára adni édesanyának a dolgokat?
Figyelt kérdés
Nem szeretek az érzéseimről beszélni főleg,hogyha negatívok nem tudom egyszerűen kimondani sírás és feszengés nélkül normálisan,hogy mit érzek mi bánt. Ezért levelet írtam anyumnak amit még nem adtam oda neki de leírtam neki azokat a dolgokat amik bántanak amik miatt én szomorú vagyok.Valahogy szóban nem megy elmondani neki,hogy mégis mi bánt.Bár még a levelet se nagyon merem odaadni neki pedig segítene tudom.Ciki,hogy levél formájában tudja meg anyum,ha bánt valami vagy normális?2018. ápr. 11. 21:47
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki a levèl! Add neki oda mindenkèppen, ìgy te is megkönnyebbülsz egy kicsit :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is jó megoldás. A lényeg, hogy valamilyen úton módon közvetítsd az érzéseidet felé.
Remélem megoldódnak a gondjaid, és rendeződnek az érzéseid hamarosan!
3/4 anonim válasza:
Ez nem ciki,sőt nagyon jó dolog,hogy találtál megpldást a problémádra!Add oda anyukádnak,biztos segíteni fog.
4/4 anonim válasza:
Ismeretlenül is büszke vagyok Rád, hogy lemerted írni, és próbáltál megoldást találni a problémáidra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!