Szerintetek ciki?
Szuéeimnél lakom 27 éves vagyok, lakásra sosem lesz pénzem de a szobámat felujitottam 1 milliobol.
160 ezret keresek, ennyiböl egy albi sem futja pesten. Lakás pláne hogy nem.
Magamra költök,reszibe adok, viszont panelban lakunk, mindig is gyerekként is itt laktam panelba. Ezért meg nincs barátnöm, légtér miatt.
Sajnos semmi esélyem nincs többet keresni,kivéve ha vállalkozo leszek,csak ahhoz is kezdötöke kell.
160 ezerböl meg pesten egy kisebb albit sem tudok kivenni mert azis 200 rzer. Horror árak vannak sajnos.
27/f
Kedves Kérdező!
Több kérdés is felmerült bennem...
1 milliót költöttél a saját szobád felújítására - és azt mondod, nem tudsz félretenni arra, hogy saját vállalkozást indíts? Wow! Rezsibe is beleszállsz... Induló vállalkozások pályázati támogatásáról hallottál-e?
Hasonló a keresetem, mint neked és albiban lakom elég régóta! Korábban fele ennyi se volt a keresetem, mégis albiban laktam...
Nem ezért nincs barátnőd!
Az önálló élet nem az önálló lakhatás. De hosszabb távon már igényed lesz rá. Van Pesten albi, amit 160-ból ki tudsz fizetni! Hogy tudnál-e alkalmazottként több fizetést kapni, nem tudom, mert nem derült ki a szakmád.
A kérdés nem az, hogy most ez ciki vagy nem, hanem hogy milyen életet akarsz? Mindig más fog takarítani, főzni, mosni rád, vagy felnősz?
Tedd félre, ami kell a vállalkozáshoz, indítsd el és költözz külön. Addig is lehet barátnőd, kérdés, mit értesz ez alatt - használati tárgyat vagy társat. Az értelmi színvonala miatt nem mindegy.
#12 alapján azt mondom: elszórtad a pénzt, persze hogy így sose lesz saját lakásod.
Ha csak nem kamu az egész.
Igen, ciki hogy elbxod a pénzedet a semmire.
Amugy 27 évesen én már eléggé nem mamahoteleztem, hanem 1000kmre költöztem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!