Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akkor gond a mai világba...

Miért akkor gond a mai világban? (nem provokáció)

Figyelt kérdés

Sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban hogy a szülő rácsap a gyerekre ha nem viselkedik. Utána a komment szekciókban nagyjából szét tépték azokat akik a mellett állnak hogy igen is ha úgy van akkor nem gond rá csapni a gyerekre. És én is úgy gondolom bár meg nagyon messze vagyok attól hogy gyerekem legyen, hogy nevelő célzattal bele fér az, hogy rá csapjunk a gyerekre. Nyilván nem azt támogatom hogy össze vissza minden ok nélkül megverje valaki a gyereket!!!

De a mai gyerekek viselkedesen Is érezhető ez szerintem. Szemtelenek és pofátlanok.

Anno én is kaptam ha úgy volt és úgy gondolom meg is érdemeltem mert borzalmasan hisztis gyerek voltam. Rengetegszer hoztam kínos helyzetbe a szüleim. És így tanultam meg viselkedni.

Kinek mi a véleménye róla? Miért akkor bűn ez?

2018. aug. 22. 15:15
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
46%
Nézz önmagadba milyen gyenge szülő vagy, ha nem tudod verés nélkül nevelni a gyereked. Nekem még a hangomat se nagyon kellett felemelnek a gyerekemnél. És egy tisztelettudó, udvarias gyermek.
2018. aug. 26. 21:41
 42/46 anonim ***** válasza:
42%

#41 oké, és amelyik gyerek nem ilyen? Azzal mi a szándékod?

Csak azért, mert ebből van a több. Ilyenek szokták viaduktról hajigálni sziklákkal, meg 25 kilós cementes zsákokkal az autókat, merthogy ez mekkora marhajó király poén.

2018. aug. 26. 21:43
 43/46 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó,amelyik gyerekkel foglalkoznak és tisztelettel bánnak vele és ezt a tiszteletet visszafelé is elvárják, de nem veréssel, az nem fog köveket dobálni az autókra. Vagy az elhanyagolt gyerek csinál ilyet, vagy aki a "rosszasággal" kompenzál valamit, tipikusan a túl sok szigort. A gyerek nem magától "rossz". Ez mind egy viselkedési reakció a környezetére.
2018. aug. 26. 22:24
 44/46 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy mondod, az elhanyagolt gyerekek fognak vonatokat meg autókat dobálni, boltból lopni, meg ilyenek. Azaz, ha nem nevelik őket. És nem garancia, hogy abból, hogy elmagyarázod neki, miért ne tegye, érteni fogja.
2018. aug. 26. 22:26
 45/46 A kérdező kommentje:

41

És ahogy előttem írták csak ilyen természetű gyerekek vannak?

Lehet a gyereked tesze-tosza volt és nem egy karakán, túl pörgött gyerek. Akkor egy olyan gyerekkel mit csináltál volna?

Persze csak szép szóval sikerült normális gyereket nevelni egyszer nem emelted fel a hangod? Ne haragudj de ezt én nem hiszem el:) miota fel raktam a kérdést a válaszok alapján nem csak a két pólust látom a rosszat és jót hanem hogy emberek vagyunk más-más személyiséggel ami a gyerekekre is igaz.

2018. aug. 27. 00:22
 46/46 anonim ***** válasza:

Sok olyan gyerek van akit soha sem kell,és vannak Olyanok is akiket elég egyszer.De Olyanok is akadnak akiket úgy lehetne ütni mint a vasat

minden nap ,de ez már a genetika titka.

2018. szept. 20. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!