Miért akkor gond a mai világban? (nem provokáció)
Sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban hogy a szülő rácsap a gyerekre ha nem viselkedik. Utána a komment szekciókban nagyjából szét tépték azokat akik a mellett állnak hogy igen is ha úgy van akkor nem gond rá csapni a gyerekre. És én is úgy gondolom bár meg nagyon messze vagyok attól hogy gyerekem legyen, hogy nevelő célzattal bele fér az, hogy rá csapjunk a gyerekre. Nyilván nem azt támogatom hogy össze vissza minden ok nélkül megverje valaki a gyereket!!!
De a mai gyerekek viselkedesen Is érezhető ez szerintem. Szemtelenek és pofátlanok.
Anno én is kaptam ha úgy volt és úgy gondolom meg is érdemeltem mert borzalmasan hisztis gyerek voltam. Rengetegszer hoztam kínos helyzetbe a szüleim. És így tanultam meg viselkedni.
Kinek mi a véleménye róla? Miért akkor bűn ez?
Nem gond ez, én is adtam a lányomnak.
Egyszer a kezére, mikor ezredszerre is a konnektorral próbálkozott, egyszer pedig a seggére, mikor kitépte magát a kezemből és elrohant a főút irányába.
Egyébként nem ütöttem meg sosem, ha rosszat csinál, büntetésbe megy, vagy elég, ha picit megemelem a hangomat :D
Mondok egy példát:
Ha van egy telked, és azt nem műveled, csak hagyod parlagon, pár év alatt mivé válik? Egy gazos, szemetes negatív hellyé, ahová az ember nem szívesen megy ki.
Igy van ez a gyermekkel is, aki nincs nevelve, csak szabadon nő mint a gaz.
A nagy liberalizmus amiket oly sok ember alkalmaz, bukásra visz, és már látható, ahogy a korcsok felnevelkednek.
Akiknek nincs megtanítva hogy kell viselkednie az idősebb generációval, hogy kell segítenie más embereken a környezetükbe. Akik vérig vannak sértve a tömegközlekedési eszközökön ha egy 9 hónapos nőnek, vagy egy dősebb embernek át kell adniuk a helyet pl. akik megütik a ssaját szüleiket jobb esetben, rosszabb esetben bevágják őket az elfekvőben, hogy a maradék értékeiket a kisöregektől eltudják rabolni. Mert az "jár" nekik. "jogos" örökség.
Rendkívül érdekes kérdés ez.
A liberalizmus sulykolja ezt belénk, szülőkbe, mindenki szabad, mindenki azt csinál, amit akar, korlátok nélkül.
Sokszor érzem én is magam csak azért sz*ranyának, mert nem a gyermekem a világ közepe, és nem engedek meg neki mindent. Mindenhonnan az folyik, hogy ha szülővé váltál, megszűntél férfi/nő lenni, rendeld alá magad a gyereknek, máskülönben máglyára veled.
De a liberális nevelésnek köszönhetően felnőtt már egy generáció, belőlük lettek a mamahotelesek, és a számuk csak gyarapszik.
Most a liberális nevelési hullám éli virágkorát, ez a divat, ha úgy tetszik, lehet ezzel szemben menni, de akkor fel kell készülni a kritikusokra.
Amiért manapság nem szabad tejet adni a babának, meg ártalmas a bébikomp, meg oviangolra kell hordani...stb
Változott a felfogás, változtak az emberek. Ennyi. És aki másképp gondolkodik, azt szeretik szétcincálni, mintha maga lenne az ördög...
Nem ez az alapvető gond.Inkább az, hogy a szülők többsége,nem szól rá a gyerekre semmiért sem.Úgy nőnek fel mint a dudva az árokparton.Senkisem
irányítja arra megy amerre akar.Egy idő után persze ez már kényelmetlen anyunak/akit a fodrászatban a 6 éves
Kislánya pofánvágott/de hát gyerek.
Nem lehet mit tenni vele.Apucika is dolgozik nincs ideje ezekkel/a gyerekeivel/foglalkozni.Mit kellene tenni??Ezekből a kedves gyerekekből lesz a rémálom nemsokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!