Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akkor gond a mai világba...

Miért akkor gond a mai világban? (nem provokáció)

Figyelt kérdés

Sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban hogy a szülő rácsap a gyerekre ha nem viselkedik. Utána a komment szekciókban nagyjából szét tépték azokat akik a mellett állnak hogy igen is ha úgy van akkor nem gond rá csapni a gyerekre. És én is úgy gondolom bár meg nagyon messze vagyok attól hogy gyerekem legyen, hogy nevelő célzattal bele fér az, hogy rá csapjunk a gyerekre. Nyilván nem azt támogatom hogy össze vissza minden ok nélkül megverje valaki a gyereket!!!

De a mai gyerekek viselkedesen Is érezhető ez szerintem. Szemtelenek és pofátlanok.

Anno én is kaptam ha úgy volt és úgy gondolom meg is érdemeltem mert borzalmasan hisztis gyerek voltam. Rengetegszer hoztam kínos helyzetbe a szüleim. És így tanultam meg viselkedni.

Kinek mi a véleménye róla? Miért akkor bűn ez?

2018. aug. 22. 15:15
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

‘Ha egy szülő verés nélkül nem tudja megnevelni a gyerekét, akkor a szülővel elég nagy gondok vannak.‘

Na és akkor eljutottunk oda hogy megint személyeskedés megy. Te honnan veszed hogy gond van egy szülővel csak azért mert rácsap a gyerekre?:)

Valaki pont írta példában is hogy kitépte magát a szülő kezéből és át szaladt az úton kicsinek és ezért kapott. Akik a verés ellen vannak egy ilyen helyzetet hogyan oldanák meg?

Vagy tényleg a másik példa amit többet is írtak a konnektorba nyulkálást hogy magyaráznák el egy 4 évesnek? Ezekre tényleg érdekel a válaszuk hogy hogyan oldanák meg.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat amúgy, mert tényleg nem csak feketén-fehéren kell látni a dolgokat. Hanem megtalálni a közép utat.

2018. aug. 23. 18:13
 32/46 anonim ***** válasza:
75%

"Te honnan veszed hogy gond van egy szülővel csak azért mert rácsap a gyerekre?:)"

Onnan, hogy a kisebb, gondozásodra bízott személy fizikai vagy szóbeli bántlmazása önmagában azt jelenti, hogy gond van.

Hogyan magyarzázod meg, hogy ne nyúljon a konnektorba? A szülőség arról szól, hogy meg tudd ezt oldani. A szüleimnek is sikerült, nekem is sikerül.

2018. aug. 23. 19:25
 33/46 anonim ***** válasza:
56%

30:

Te egy ostoba, agresszív, bátalmaz tulok vagy, hiába a rizsa. Nem, nem lőttem mellé.

A fajtád gyönyörűen bemutatja magát mindig. Itt is. Befejeztem.

2018. aug. 23. 19:26
 34/46 anonim ***** válasza:
44%

#33 mókás kis kókler vagy. Nagy szavak ezek egy olyan internetes mesehős failtrolltól,akinek se igaza nincs, se kompetenciája, hogy ezt belássa.

Sajnos a tények engem igazolnak, és a tények makacs dolgok, elég macerás vitatkozni velük. Itt konkrétan a széllel szemben pisálás művészetét gyakorolod, csak gondoltam szólok.

Ha az IQ-d egyszer valami pozitív egész szám lesz, és kinősz a bugyuta kisdedó fröcskölődésből, újra elővesszük a témát. Addig is kaptad az újabb piros kezet.

2018. aug. 23. 19:42
 35/46 anonim ***** válasza:
16%

34

Hiába köpködsz egyre jobban, csak magadat égeted le. Bár ennél jobban már nem lehetséges.

2018. aug. 23. 19:59
 36/46 anonim ***** válasza:
44%

#35 ha nincs igazam, nosza, cáfolj meg. Tényekkel. Ha igazad lenne, nekiállnék meaculpázni. Ha meg nincs, végképp nem értem, mit hőbörögsz ennyit ok nélkül.

Mellesleg nem tűnt fel, hogy rajtad kívül itt senki nem válaszolt személyeskedő alpári tahó stílusban? Ki is égeti magát?

Ment a piros kéz helyből.

2018. aug. 23. 20:12
 37/46 anonim ***** válasza:
6%

36

Továbbra is nagyon kínos, amit művelsz.

Folytasd csak, ha ennyire élvezed.

2018. aug. 23. 20:17
 38/46 anonim ***** válasza:
64%
Látjátok, itt van fölöttem a példa: az egyik ellene van az ütéssel büntetésnek, a másik mellette, mégis mind a kettő pontosan ugyanúgy személyeskedik meg sértegeti egymást :)
2018. aug. 23. 20:17
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
#37, sajnos ez továbbra se érdemi cáfolat. Na ennyire lehet komolyan venni téged. A piros kéz természetesen ment.
2018. aug. 23. 20:23
 40/46 anonim válasza:
100%

A mai fiatalok nem azért olyanok amilyenek mert nem verik/csapnak rájuk nevelő célzattal, hanem mert gyakorlatilag egyáltalán nem nevelik őket. Átestünk a ló egyik oldaláról a másikra.

Nem kell ütni a gyereket, csak rendesen nevelni.

2018. aug. 23. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!