Építkeznétek így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehetőségünk lett párommal, hogy építkezzünk, amiben anyu segített.

Az ötlet az, hogy egy két szintes családi házat építenénk, a felső szint a miénk, az alsó anyué. Anyukám most sem lakik otthon, így az új házban sem lenne jelen, kiadná albérletbe.

Persze mondta, hogy ha ez a terv marad, akkor segít mindenhogyan.

Őszintén szólva kicsit félek ettől,de valahol jó ötletnek látom.

Sok rémsztorit hallani arról, hogy milyen szülővel lakni.

Valakinek van hasonló tapasztalata?

2018. aug. 13. 08:21
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
18%
Jó ötlet! Vágjatok bele! A bérbeadás feltételeit pedig lehet normálisan szabályozni.
2018. aug. 13. 08:24
 2/49 anonim ***** válasza:
92%

Szülővel s eköltöznék össze ilyen kombinációban, de idegennel meg pláne nem. Ha nem jön be, amire nagyon sok az esély, akkor még eladni se tudod, legfeljebb bőven áron alul, mert ki a fene venne egy ilyen konstrukciót?

Nem lenne egyszerűbb önerőből felhúzni egy egyszintes házat, ami az igényeiteknek megfelelően épül és senki semmilyen jogcímen nem formál jogot a beleszóláshoz, ahol csak ti vagytok, senkihez nem kell alkalmazkodni, senki nem zajong, csak ti vagytok?

2018. aug. 13. 08:26
 3/49 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem laknék együtt se az anyámmal, se idegenekkel. Hosszútávon tönkreteszi a magánéletet. Ha kétszintesre telik, akkor egy kisebbre is, ami csak a tiétek.
2018. aug. 13. 08:29
 4/49 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Hülye divat lett, mindenfele csak a baj van belőle.

Én imádom az anyámat, de ha együtt kéne élnünk, bekattannék tőle. És bármikor alakulhat úgy nálatok.

Szóval nem.

2018. aug. 13. 08:30
 5/49 anonim ***** válasza:
77%
Idegenekkel kizárt. Szülővel igen, amennyiben segítsėgre szorul ės így a legkönnyebben megoldható.
2018. aug. 13. 08:33
 6/49 anonim ***** válasza:
79%

Kizárt, egy vadidegennel biztosan nem költöznék ugy hogy a ház a miénk, ö meg ellébecol ott.

Alapbol mi a pitsának kétszintes ház? Ideje felnöni és vagy KÜLÖN költözni a pároddal, nem "anyuci vagy ismeretlen" költözik mellénk, vagy akkor maradni a seggeteken.

2018. aug. 13. 08:36
 7/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem laknék se szülővel, se idegennel.. ha lenne lehetőségem akkor MAGUNKNAK (párom,én,gyerek ha van) építkeznék.
2018. aug. 13. 08:41
 8/49 anonim ***** válasza:
67%
Én biztos, hogy nem. Nem értettem sosem, hogy mi olyan jó az egymás nyakán élésben.
2018. aug. 13. 09:09
 9/49 A kérdező kommentje:

Igen, első körben neki is azért lenne jó, mert ha neki vagy nagyszülőknek segítség kell a legegyszerubb így lakni.

Ellenben én is félek, hogy ha együtt kéne lakni vele, akár idegennel akkor sok bajt okozna.

2018. aug. 13. 09:14
 10/49 anonim ***** válasza:
83%
Se szülővel, se idegennel nem laknék! Anyád adta segítségnek a pénzt gondolom...
2018. aug. 13. 09:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!