Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kisebb testvérek, ez nálatok...

Kisebb testvérek, ez nálatok is így szokott lenni?

Figyelt kérdés

Nem legkisebb testvér vagyok,hanem középső (de a húgom még csak 2 éves),nővérem 20 éves. Ahányszor beszól valamit vagy veszekedést provokál ki,mindig én leszek a hibás,ha visszabeszélek(jogosan),mert "csak egy kissz*ros vagyok". De ebben az a vicc,hogy amikor a nővérem volt ugyanannyi idős,mint én most,akkor is ugyanez ment.

Vagy csak nálunk van így,hogy mindig az idősebbnek/szülőknek van igaza?

2018. aug. 10. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig a legkisebb tesó a fekete bárány. Mi négyen vagyunk testvérek. A legidősebbik csak féltesónk, csak az apánk közös, de velünk élt, velünk nőtt fel, édesanyám nevelte őt 6 éves korától. Én vagyok a második tesó, szüleim első közös gyereke. Van 1 húgom aki a második középső, és az öcsém aki a legkisebb. A húgom illetve a középső az aki a szeme fénye a családnak, és a legidősebbik nővérem. Én mint középső ugyan semleges vagyok, de sosem voltak gondjaink, rendesen felneveltek, ha konfliktus volt akkor igazságot tettek. A legkisebb tesóm pedig a fekete bárány.

Baráti körömben is a legkisebbek voltak azok akik a család fekete bárányai voltak.

2018. aug. 11. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!