Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Meghívlak de te fizetsz" ez...

"Meghívlak de te fizetsz" ez még mindig "meghívlak"?

Figyelt kérdés

anyós hánytorgatja nekem "hisz meghívtalak, rendes vagyok veled"

persze úgy hívott meg hogy mellé tette én fizetem a saját részem.

így úgy érzem hogy nem kéne ezzel dobálózni hogy meghívtalak. vagy ez normális? (meghívlak de te fizetsz)

kedves akart lenni, de úgy érzem csak azért csinálta hogy valamit hánytorgatni tudjon.

konkrétan egy nyaralás az anyóssal és család, persze párom miatt mentem.

de ha én nem megyek akkor párom se ment volna. így meg kellett engem is hívni ha azt akarta menjen az egész család.

csak én látok bele rosszat?

2018. aug. 6. 23:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Elvisellek, megtűrlek, de csak mert a gyerekemmel vagy.
2018. aug. 6. 23:16
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Off, de nagyon kikívánkozik: mi szól a mondat eleji nagybetű ellen?
2018. aug. 6. 23:20
 3/18 anonim ***** válasza:
25%
Ezen miért akadsz ki? Megengedték, hogy a fiúk barátnője részt vegyen egy családi nyaraláson. Te még azt is elvárnád, hogy ők fizessék a nyaralásodat? Végül ez igenis egy meghívás! Meghívtak, hogy nyaralj velük, de nem fogják fizetni a te részedet. Ez így helyes. Mondjuk egy normális ember el sem várná, hogy mások fizessék a nyaralását.
2018. aug. 6. 23:22
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha rossz a kapcsolat ugyis mindig lesz mit hánytorgatni..
2018. aug. 6. 23:23
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem meghívás az, ahol a másik fizet.
2018. aug. 6. 23:29
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
De ez egy meghívás, hogy részt vehet egy családi eseményen.
2018. aug. 6. 23:44
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

Téged is meghívnak a plakátokon a koncertekre, hogy vedd meg a jegyeket.

Hol meghívás ez előző? Bolond vagy??

Eljöhet velük, de fizetnie kell. Nem meghívás, csak elhívás.. Elhívlak egy programra. Ennyi.

2018. aug. 6. 23:49
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
Ezt úgy hívják, hogy felajánlás egy közös nyaralásra, ami egy gesztus a család részéről, de ez nem jelenti azt, hogy fizetni szeretnék a részedet. Ez a felajánlás egy kompromisszum, hiszen ahogy írod, ha Te nem mész, elvileg a barátod se ment volna szívesen. A szülők csak azért vontak bele a közös nyaralásba, mert együtt akartak lenni a fiukkal.
2018. aug. 6. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

A bátyám házas, nálunk ilyen elhívás vagy meghívás nincs, mert anyu és apu úgy kezelik tesóm feleségét, mintha a saját lányuk lenne, szóval ha megyünk, ő egyértelmű, hogy jön! És ki is fizetik a részét, nem kérnek tőle pénzt.

Persze mindenki nem engedheti meg anyagilag, hogy fizessenek, szóval ha neked kell, ez normális. De hogy elhívnak, mert különben a párod sem ment volna ... na ez ciki! Ha a párod azt mondja, megy nélküled is, akkor el sem hívnak! Ez viszont ritka bunkó dolog. Szóval nem igazán kedvelnek téged.

2018. aug. 7. 00:57
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem meghívás, az az amikor állja a terészedet is.
2018. aug. 7. 01:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!