Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesznek olyan önzőek az...

Miért lesznek olyan önzőek az emberek egy bizonyos kor felett?

Figyelt kérdés

Egyke vagyok, 19 éves, a szüleim 55-60 közöttiek, jövőre érettségizem. Már szó volt a továbbtanulásról, a szüleim kijelentették, hogy csak a helyi egyetemen tanulhatok tovább, mert ők a nyugdíjukra akarnak spórolni és nem akarják, hogy messzire menjek. De a nyáron azt találták ki, hogy a továbbtanulással ráérek, inkább a családalapításon gondolkodjak, mondván, most vagyok fiatal, könyebben lehet alkalmazkodni fiatalon, és ha megvannak a gyerekek, már tervezhetem az életemet tovább.

Egész életemben rövid pórázon fogtak, mindig keményen kellett tanulnom, és azt mondták, hogy bármi lehet belőlem, ami csak akarom, most meg már ott tartunk, hogy a továbbtanulásról is le akarnak beszélni.

2018. júl. 31. 16:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Miután a dolgozó réteg fizeti a nyugdíjat, gondold már végig mi lesz itt 20-50 év múlva. És az sem ellenzéki propaganda,hanem tény, hogy az alkotmányból kivették, a tákolmányban már nincs benne a nyugdíjhoz való jog. Az állam nem köteles nyugdíjat fizetni.
2018. aug. 1. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!