Miért lesznek olyan önzőek az emberek egy bizonyos kor felett?
Egyke vagyok, 19 éves, a szüleim 55-60 közöttiek, jövőre érettségizem. Már szó volt a továbbtanulásról, a szüleim kijelentették, hogy csak a helyi egyetemen tanulhatok tovább, mert ők a nyugdíjukra akarnak spórolni és nem akarják, hogy messzire menjek. De a nyáron azt találták ki, hogy a továbbtanulással ráérek, inkább a családalapításon gondolkodjak, mondván, most vagyok fiatal, könyebben lehet alkalmazkodni fiatalon, és ha megvannak a gyerekek, már tervezhetem az életemet tovább.
Egész életemben rövid pórázon fogtak, mindig keményen kellett tanulnom, és azt mondták, hogy bármi lehet belőlem, ami csak akarom, most meg már ott tartunk, hogy a továbbtanulásról is le akarnak beszélni.
Egyszerú a kérdés: szüleid elég idősek már, azt szeretnének, hogy végre kirepülj, és a saját lábadra állj. Alig várják már, hogy kettesben éljék a nyugodt kis életüket.
Emellett szeretnének, hogy te is éld a sajátodat, úgymond biztonságban legyél, ezért mondják, hogy legyen családod.
Valahol meg lehet érteni, ők se lesznek már fiatalabbak.
Ugyanakkor azt is megértem, hogy ez téged rosszul érint, mert te még nem tartasz itt.
10
Hű, az a nyomorult KSH meg a korfa is az ellenzéki propaganda része ... Ja, nem.
facepalm
Kérdező, nem lesznek azok bizoyos kor felett, te is önző vagy, mindenki az. Hülye ötleteik vannak, te meg éld az életed a magad kedve szerint.
28
Kérdező, nem értem. Senki, semmire nem kötelez téged, felnőtt vagy, nagykorú. Az, hogy mit beszélnek a szüleid, az tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!