Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz ha 18 éves srác...

Nagyon gáz ha 18 éves srác vagyok és a szüleim nem engednek megnézni bizonyos filmeket mert attól megrémülök ill felkavaró szerintük számomra?

Figyelt kérdés
Szal nem engedték megnézni az Annabellt a moziban sőt még a robot zsarut sem, mert ezek felkavarnának. Elmagyarázzák nekem mindig h emlékezzek h este ilyenkor nem tudok aludni, csak villanyfényél vagyok fent stb.... akkor egyet is értek, de utána teljesen kiakadok. Meg nem azért de 18 vagyok, és utoljára 17 évesen történt ilyen hogy kicsit felkavart egy film, és nem tudtam 2 napig aludni. am a pszichológus szerint semmi bajom, egyszerüen túlérzékeny vagyok, jártam is egy évig, de nem volt sok értelme mert ilyenek az idegeim, gyógyszert nem fogok rá szedni és a szüleim sem akarják, mert apu szerint még meg erősödhetek, de akkor is. Ez nem gáz? Egyáltalán nem biztos hogy már 18 évesen is ennyire kiakadnék rajta... Jah am olyat engednek amiben van szexuális dolog csak az ilyen horror, felkavaró izéket nem....
2015. márc. 5. 12:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért, egész nap ott állnak fölötted, hogy mit nézel? o.O
2015. márc. 5. 12:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Először azt írod, "szerintük" felkavaró, aztán meg hogy egy évvel ezelőtt 2 napig nem aludtál egy ilyen film után, és rendszeresen pszichológushoz jártál. Én is aggódnék a gyerekem miatt.
2015. márc. 5. 12:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Apszichóhoz nem a film utén vittek az elött jártam. azért sokat erősödtem mér nem kavar fel minden.... és az csak 2 este volt, és egy egész évvel ezelőtt. az nagyon sok idő bben a korban. pl egy évvel ezelőtt 50 kiló voltam most már 60 vok és izmos!
2015. márc. 5. 12:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az agy, az hiányzik, már látom.
2015. márc. 5. 12:24
 5/20 A kérdező kommentje:

Miért, egész nap ott állnak fölötted, hogy mit nézel? o.O

Nem, de nem tudok hazudni a szüleimnek, és én veled ellentétben szótfogadok nekik!

2015. márc. 5. 12:39
 6/20 anonim ***** válasza:
53%
Nézd, én a nagyapád lehetnék a korom miatt. Szüleidnek szerintem végül is igazuk van, legfeljebb ne a leginkább megfelelő módszert választották, mert tizenévesen a tiltás nemigen használ. Tény, hogy az embernek meg kell ismernie önmagát ahhoz, hogy bizonyos helyzetekben magától legyen képes eldöntenie, hogy valamit érdemes-e megnézni (megtenni). Azokat a filmeket, amelyeket tizenéves, sőt huszonéves koromban még megnéztem (thriller, krimi, horror) ma már egyáltalán nem nézem meg, mert nem egyszerűen felkavar, hanem idegesít, csak hát ehhez el kellett telnie pár évtizednek. Ezek szerint Te még nem értél el abba a korba, hogy képes legyél eldönteni, mit érdemes nézni és mit nem. Szóval nem gáz, ha meg nem mondod el a haverjaidnak, akkor pláne nem az, mert nem s tudnak róla. Olyan dolog ez, mint a dohányzás, az ital meg a kábszer. Értelmes ember, ha tudja, hogy valami nem jó neki, akkor nem csinálja ill. betartja a mértéket.
2015. márc. 5. 12:44
 7/20 Bence_ ***** válasza:
78%

Mi lenne veled ha lenne sorozás? Vagy mot mennél a frontra?

Gyerekkorodban volt valamilyen problémád?

2015. márc. 5. 12:54
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
a robotzsaruban semmi felkavaró meg horror nincs szerintem :D azt nézheted! figyu én óriási horror rajongó voltam, az 1980-as évek elejétől mostanáig a kiadott horror filmeknek szerintem 75-80%-t láttam.. és már úgy vagyok hogy nem is nagyon szeretnék horrort nézni, mert egyszerűen nem kell, van ami felkavar, stb. egyszerűen meguntam a műfajt
2015. márc. 5. 13:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hazudni. Megmondod, nekik, hogy képzeljétek, láttam ma egy tök jó horrort. Ennyi.

A szófogadás meg nem egyenlő azzal, hogy még szinte azt is megszabják, mikor szellent és milyet.

Ne viselkedj már úgy, mint egy 8 éves!

2015. márc. 5. 13:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Te nem szot fogadsz, hanem birkakent csinalod, amit ok momdanak. A ketto kicsit mas. Amugy 18 vagy, azt nezel meg, amit akarsz, senkinek semmi koze hozza. Ha nem alszol, az meg a te bajod - ezt mondd el nekik is. De noj fel, mert ha igy haladsz, majd azt is megmondjak, kivel gyere ossze.
2015. márc. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!