Havi 6000 Ft zsebpénz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy kamasz lányom ,17 éves. Nincs megelégedve a zsebpénzének az összegével,ami havi 6000 forint. Sajnos nem tudok többet adni ,hiába szeretnék. Valaki akinek hasonló korú lánya van ? Vagy hasonló korú fiatalok? Azt még tudni kell róla hogy cigizik (tiltások, büntetések ellenére is..), mostmár nem is veszekszem vele emiatt ,feladtam , több mint két éve megy..

2018. júl. 26. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
74%
Soha egy forintot nem kaptam zsebpénznek én sem mégis felnőttem. 16 éves koromtól dolgoztam ha kellett pénz, ennyi idősen ő is el tud menni már. Az egy dolog, hogy megengedhetitek, de könyörgöm ha nem akarod, hogy cigizzen minek adod alá a zsebpénzt? Ossza be azt a pénzt amiért megdolgozik.
2018. júl. 26. 23:06
 22/81 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ, mit kell ebből magának fizetnie. Mert ha nincs befizetve az iskolában a menzán, és otthonról sem tud ebédet csomagolni, úgy kevés. Ha ebből megy a menza-pénz, akkor kb. arra el is menne az egész. Ezt nem írtad le, és nagyon családfüggő, van ahol a zsebpénz teljesen szabadon elkölthető, de van, ahol fontos kiadásokat kell fedeznie a gyereknek belőle, mint pl. ruhák, tusfürdő, ebéd.
2018. júl. 26. 23:09
 23/81 anonim ***** válasza:
71%
Menjen diákmunkára, ha nem elég. Majd megtanulja a pénz értékét. Amúgy meg a bagó drága dolog, ha elfüstöli a pénzét, akkor így járt,de új ruhát ne kérjen, mert annak az árát szívta el.
2018. júl. 26. 23:09
 24/81 anonim ***** válasza:
83%

Azokhoz csatlakozom akik szerint a cigi miatt 0 Ft zsebpenz jarna....

Enyem 15 éves amire kér kap pénzt + havi 4000 zsebpenz de berletet, piperet, telotoltest kap tehat semmi ilyet nem abbol kell fizetnie. De azt tisztaztuk ha cigizni akar akkor egy fillért sem kap (nem akar de azért nem árt ezt tudatosítani).

Szoval en a 6-ot is megvonnám a helyedben, akkor menjen dolgozni ha arra kell lóvé!

2018. júl. 26. 23:15
 25/81 anonim válasza:
79%
Hát nem sok, azt lássuk be (szórakozás, legyen az könyvek vagy mozi, vagy barátnőkkel kajálás, ruha, ha ti nem vesztek neki, bár azt kétlem, néha ajándékok, pillanatok alatt elmegy) , *DE HA NEM TUDSZ TÖBBET ADNI, NEM SZÉGYEN* . Egyébként meg diákmunka vagy ösztöndíj. Én vagyok annyira szerencsés, hogy van mindkettőm, viszont zsebpénzt nem kapok. És szeptembertől ösztöndíjam sem lesz mégis túl fogom élni zsebpénz nélkül. Abban igaza van, hogy kevéske, de meg tudja magának keresni, és ha nem elégedett nyár van még bőven össze tud hozni egy havi nyári munkával egy elég jó összeget. Minden jót! :D 16/F
2018. júl. 26. 23:37
 26/81 anonim ***** válasza:
27%
1honapra nagyon keves 6000ft! De ha ennyi jut sajnos ez van. Biztos nem jo kedvedbol nem adsz neki tobbet.
 27/81 anonim ***** válasza:
71%
Szintén azokhoz csatlakozom, akik a cigi miatt egy forintot sem adnának. Ha cigizni akar, csinálja, de ne a te pénzeden, hanem abból, amit megkeres. Nyár van, nyakra-főre keresnek diákmunkásokat.
 28/81 anonim válasza:
63%
Ja előző vagyok, nem cigizem, üzemanyagot a robogómba, tusfürdő, ruhák, edzőtermi bérlet mind én fizetem, az ösztöndíjból meg a munkából, persze ha kell segítenek meg, ha együtt vásárolunk szüleim fizetik.
2018. júl. 26. 23:40
 29/81 anonim ***** válasza:
38%
Én egy Hétre kaptam ennyit annó. Hozzá teszem apuék megtehették még így is, hogy 3-an jártunk iskolába. Még is mind a 3-an rendesen tisztességesen dolgozunk. Nem lett belőlünk kényes, felgma felnőttek. Mi sosem kértünk tőle pénzt, minden reggel magától adot egy 1000-st. Ha nem tudott volna adni nem hánytorgattuk volna fel, vagy nem haltunk volna meg. Lehet lepontozni azt amúgy is szeretitek!
2018. júl. 26. 23:43
 30/81 Vyla válasza:
86%
Én anno ennyinek is örültem volna..de legtöbbször ételre nem volt pénz meg tüzelőre, télen meleg ruhára stb... A lányod szerencsés, értékelje ami van...
2018. júl. 26. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!