Havi 6000 Ft zsebpénz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy kamasz lányom ,17 éves. Nincs megelégedve a zsebpénzének az összegével,ami havi 6000 forint. Sajnos nem tudok többet adni ,hiába szeretnék. Valaki akinek hasonló korú lánya van ? Vagy hasonló korú fiatalok? Azt még tudni kell róla hogy cigizik (tiltások, büntetések ellenére is..), mostmár nem is veszekszem vele emiatt ,feladtam , több mint két éve megy..2018. júl. 26. 22:06
11/81 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális összeg. Akár még picit soknak is nevezhető. Szóval ne legyen lelkiismeret-furdalásod, sok olyan család van, ahol megengedhetnék, hogy akár 2-3-szor ennyi zsebpénzt kapjon a gyerek, mégis kevesebbet kap, mint a te lányod, csak pár ezret kap.
12/81 anonim válasza:
Én egy forintot se adnék a bagora,lehet menni dolgozni,egy minoségi cigi 1000 ft v több az olcso meg hát a harcolo katonát is tartalmazza v a csempész szemát áru. Komolyan és sok család is arra a szarra dobja ki a pénzét meg a piára,a gyerek meg üres zsemlét kap.. Persze h ugy érzi h kevés,mert hülyeségre költi..
13/81 anonim válasza:
Ha ennyire elégedetlen miért nem megy diák munkára? Én se kaptam zsebpénzt, a tesóim se, és el is mentünk 16 évesen, nem csak úgy nyárra, egész éves diákmunkánk volt, egészen addig amíg el nem mentünk teljes állásba. Elég elkényeztetett a lányka. A másik, hogy számold ki mennyit cigizik ha mondjuk 1000Ft/dobozzal számolod, az 6 doboz. Egy dobozban 20 szál van, az annyi mint 120 szál egy hónapban. A helyedben megmondanám neki hogy nyugodtan mérgezze magát, de keresse meg akkor a rá valót, nehogy már neked kelljen ehhez asszisztálnod.
14/81 anonim válasza:
Az enyem 19 eves,soha nem kapott zsebpenzt, nem is igen tellett. Kapott penzt szuletesnapra, tanulmanyi eredmenyekre, verseny eredmenyekre. De sokszor ez is megmaradt neki nem igen koltotte el.
15/81 anonim válasza:
Én 10 ezret kaptam havonta gimi utolsó 2 évében, igaz ebből 2 ezer volt a bérletre való. Egyébként mindig tiltakoztam ellene, mindig megteremtettem a pénzt, amire szükségem volt.
Sosem dohányoztam, úgyhogy én a te helyedben egy forintot nem adnék a kiscsajnak.
Üdv: egy 18 éves srác.
16/81 anonim válasza:
Nem értem. Ha cigizik miért kap zsebpénzt? Anyám engem ezért igen csak kiüvöltött volna a házból is és addig le volna megvonva minden,amíg újra megbíznak bennem, ami nem kis idő - és teljesen jogosan
17/81 anonim válasza:
Sose kaptam zsebpénzt, amire kellett arra adtak (ha tudtak), illetve... diákmunka...? Soha nem fog elmenni dolgozni ha most így fogja fel
18/81 anonim válasza:
Én soha nem kaptam zsebpénzt csak úgy. Szülinapomra kaptam pénzt, illetve sportolóként kerestem magamnak, de ezeket se költöttem el kb. soha. Ha szükség volt valamire, arra általában kaptam, persze soha nem kértem irreális dolgokat. Amúgy ha cigizik, egy fillért nem adnék neki.
19/81 anonim válasza:
Cigi miatt én nulla zsebpénzt adnék...
20/81 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy töltse a cigit és kérjen a nagyszülőktől is. A 6000ft sajnos tényleg szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!