Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ennyire ki van rám...

Anyám ennyire ki van rám akadva mert cigizek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egészételen és hogy büdös meg minden. De nem tudom letenni és nem is akarom. Anyám viszont annyira ki van akadva emiatt, hogy sír és azt mondogatja, hogy ezzel tönkre teszem az egész családot. Édesapám már a kezdetektől tudja, hogy dohányzom és eddig próbáltuk titokban tartani, de anyám folyton szagolgat amint haza érek valahonnan... Ez normális, hogy ennyire kivan akadva?

Amúgy 18 éves vagyok.

2018. júl. 12. 15:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves Horex ès mièet gondolod nagy baromságnak?

Egy anyának olyan nagy tragèdia, hogy a 18 èves gyereke dohányzik? Ne hülyèskedjünk már ès ne csináljuk a dohányzásból tragèdiát. Nyilván, hogy káros, de azèrt nem kell annyira fèlni tőle, mint valami ördögi termèktől.

Ès ugye azt sem vèletlen, hogy 18 èves kortól az ember hivatalosan vásárolhat alkoholt ès cigit is. Mièrt ne vállalhatna ennyi felelősèget egy 18 èves srác, hogy eldönti, hogy dohányzio vagy sem.

Mièrt nem lehet neki ennyi szabadságot ès felelősèget adni a kezèbe?

Egy rossz anya ezerszer rosszabb, mint bármilyen dohánytermèk. A kèrdező anyja lehet nem egy rossz anya ès valóban csak jót szeretne a fiának, de ezzel a hisztivel, folyamatos veszekèdesel csak kárt okoz a srác lelkèben.

Lehet pár hónap vagy èv múlva magától abbahagyja ès kèsz. Számtalan ilyen eset volt ès olyan is volt.mikor valaki pont a dohányzás tiltása miatt lett kemèny dohanyos.

Az elmúlt 15 èv dohányellenes kampánya ezt hozta ki az emberekből, hogy démonizálták a dohányzást ès most mindenki ezt mantrázza ès reteg a cigitől.

Nyilván a dohányzás káros ès nem egy kellemes dolog, de azèrt jó lenne, ha az emberek helyèn kezelnèk a tèmát

2018. júl. 14. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!