Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ennyire ki van rám...

Anyám ennyire ki van rám akadva mert cigizek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egészételen és hogy büdös meg minden. De nem tudom letenni és nem is akarom. Anyám viszont annyira ki van akadva emiatt, hogy sír és azt mondogatja, hogy ezzel tönkre teszem az egész családot. Édesapám már a kezdetektől tudja, hogy dohányzom és eddig próbáltuk titokban tartani, de anyám folyton szagolgat amint haza érek valahonnan... Ez normális, hogy ennyire kivan akadva?

Amúgy 18 éves vagyok.

2018. júl. 12. 15:02
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Egészségtelen*
2018. júl. 12. 15:05
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Én megértem anyukádat. Soha nem dohányzott valószínűleg, rohadt büdös (aki nem dohányzott, rögtön megérzi) és félt, mert nagyon egészségtelen. Elnézem az embereket, meg a fiatalokat, akik azt hiszik, hogy ettől lesznek menők, felnőttebbek.... hát elég röhejesek.
2018. júl. 12. 15:08
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen érthető, csak az egészségedet félti.

És hidd el, amikor majd eljön az a nap, hogy mondjuk egy kis futás után alig fogsz kapni levegőt, vagy ne adj Isten tüdőrákot diagnosztizálnak nálad, te is le fogsz akarni szokni, csak nehogy addigra túl késő legyen.

Például van egy olyan ismerősöm, aki azért mondott vissza egy utazást Amerikába, mert nem bírna ki 10 órás repülőutat cigi nélkül.

Úgyhogy maximálisan normális anyukád álláspontja.

Ja és 18 évesen még nem cigizhetsz olyan hosszú ideje szerintem, hogy ne tudnál leszokni, ha igazán akarnál. ;)

2018. júl. 12. 15:12
 4/21 anonim ***** válasza:
24%

Ki mondta, hogy le akar szokni.

Most derult ki, idovel szerintem jobb lesz a helyzet. Ha nem is fogadja el teljesen, majdcsak nem tagad ki emiatt a csaladbol.

2018. júl. 12. 15:16
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
18eves vagy. Megteheted,nyilvan jogosan van kiakadva,hogy a fiatal gyereke éppen tönkreteszi magát, és mindennap sokféle méreggel kényezteti a szervezetét. Félt és jogosan ráadásul. Nem lehet pontosan kiszamolni percre pontosan,hogy mikor betegszel meg,lehet az 20,lehet az 40 ev is...
2018. júl. 12. 15:21
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális,de ezen az oldalon melyik kérdés az..
2018. júl. 12. 15:22
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Én 18 évesen anyámon akadtam ki amikoregláttam egy buliban dohanyozni, ugyani az anyukaja és a nagypapája is tüdőrákban halt meg közel 60 év dohányzás után
2018. júl. 12. 15:26
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
Nyugi, a Viagrának már vannak egészen megfizethető generikumai...
2018. júl. 12. 15:33
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van a muternak.
2018. júl. 12. 15:39
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Büdös leszel. Nagyon büdös, amit nem tudsz elkerülni mániákus tisztálkodással sem. Én anno 15 évesen voltam kiakadva anyámra. Rengeteget zuhanyzott, hajat és fogat mosott hogy ne érződjön rajta de egy idő után nem segít. Undorodtam tőle. Konkrétan hánynom kellett a közelében. Teljesen átjárta a testét ez a szar. 18 éves voltam, mikor leszokott és nagyon örültem neki és büszke voltam rá. Az egészségre kifejtett hatásaira én is úgy gondoltam hogy csak huzamosabb idővel alakulnak ki. De nem így van, elég csak passzív dohányosnak lenni.

Megértem anyádat.

2018. júl. 12. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!