Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ennyire ki van rám...

Anyám ennyire ki van rám akadva mert cigizek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egészételen és hogy büdös meg minden. De nem tudom letenni és nem is akarom. Anyám viszont annyira ki van akadva emiatt, hogy sír és azt mondogatja, hogy ezzel tönkre teszem az egész családot. Édesapám már a kezdetektől tudja, hogy dohányzom és eddig próbáltuk titokban tartani, de anyám folyton szagolgat amint haza érek valahonnan... Ez normális, hogy ennyire kivan akadva?

Amúgy 18 éves vagyok.

2018. júl. 12. 15:02
1 2 3
 11/21 horex ***** válasza:
89%

Teljesen igaza van

Apám mindig mondta, ne szívd fiam nem tesz jót. Ő szivarozott

Majd abbahagyom ha árt, mondtam erre

Ma már szivzűrök, érelmeszesedés, érszűkület és ma is vettem egy karton bagót

Tudom, csak mindig a szomszéd kerül ilyen betegségbe.

Mindenkinek van ismerős örege aki 90 évesen szivja

Aztán mégsem!

Hagyd abba , nem leszel vele nagyfiú

Bár én hagytam volna abban tizenéves koromban, a pénzt nem is emlitem már

2018. júl. 12. 15:57
 12/21 horex ***** válasza:
87%
És hogy mennyire büdös vagy, azt a legjobban érezheted ha elkezdel futni és kiizzadsz. Penetráns!
2018. júl. 12. 15:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezek szerint az értékelők 45%a már íratja a dokival a Sildenafil Teva-t. :)

Egyébként én is sajnos, 20 év bagózás után...

2018. júl. 12. 17:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak 40.
2018. júl. 12. 17:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem normális ès anyukád viselkedèse sokkal egészségtelenebb, mint a dohányzás.

A dohányzásod, hogy teheti tönkre a családod èletèt? Nyílván, ha kèt èven belül halálos beteg lennèl a cigitől vagy annyira fuggo lennèl, hogy mindent eladsz a dohányzásèrt akkor tönkre tudnás tenni őket, de ez elèg messze áll a valóságtól.

Nem szabad senkit se ilyen szinten elnyomni ès lelkileg gyötörni, mert az sokkal hamarabb ès nagyobb kárt okoz, mint a dohányzás

2018. júl. 12. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, én is dohányoztam, de leszoktam. Most sokkal jobban érzem, hogy mennyire büdösek a dohányosok, szörnyű belegondolni, hogy én is olyan voltam.

Még egy nézőpont, ami segíthet leszokni, nekem is adott egy nagy lökést, amikor összeszámoltam, hogy mennyi pénz megy rá egy évben (pedig akkor még csak 400 forint volt egy doboz) Szerintem jobb mondjuk nyaralásra költeni a cigi árát.

2018. júl. 13. 07:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Úgy tenné tönkre a családot, hogy anyám elmebeteg. Ma reggel 6kor úgy keltett, hogy belenyomkodta az arcomba a puloverem, hogy szagolgassam én. (Mert cigi szaga volt) és miután megpróbáltam volna vissza aludni, megint berontott a szobamba és megint az arcomba nyomta, úgyhogy majdnem megfulladtam. Ezután közölte velem, hogy ma nem mehetek sehova és el akarta dugni a kocsi kulcsomat. (Saját kocsi) Amikor kimentem az udvarra utánam jött és be akart parancsolni a szobamba. Aztán amikor közöltem vele, hogy ő nekem ne parancsolgasson, akkor váltott hangnemet és hirtelen normálisan lehetett vele beszélni.
2018. júl. 13. 07:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Ő is szenved attól, amitől én fiatal koromban. Nem normális, de én se élnék együtt a bagós fiammal. (#10 vagyok)
2018. júl. 13. 16:58
 19/21 horex ***** válasza:

Kérdező! Hogy nevezheted anyádat elmebetegnek? Erősen nagy a pofád

18 évesen keményen dolgozhattál ha saját autód van. Milyen munkával szedted össze?

Költözz el és élj önálló életet ha nem tecc hogy anyád macerál a bagózás miatt

2018. júl. 14. 08:06
 20/21 horex ***** válasza:

Marhaságokat irogatsz és finoman fejeztem ki magam

2018. júl. 14. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!