Anyám ennyire ki van rám akadva mert cigizek?
Tudom, hogy egészételen és hogy büdös meg minden. De nem tudom letenni és nem is akarom. Anyám viszont annyira ki van akadva emiatt, hogy sír és azt mondogatja, hogy ezzel tönkre teszem az egész családot. Édesapám már a kezdetektől tudja, hogy dohányzom és eddig próbáltuk titokban tartani, de anyám folyton szagolgat amint haza érek valahonnan... Ez normális, hogy ennyire kivan akadva?
Amúgy 18 éves vagyok.
Teljesen igaza van
Apám mindig mondta, ne szívd fiam nem tesz jót. Ő szivarozott
Majd abbahagyom ha árt, mondtam erre
Ma már szivzűrök, érelmeszesedés, érszűkület és ma is vettem egy karton bagót
Tudom, csak mindig a szomszéd kerül ilyen betegségbe.
Mindenkinek van ismerős örege aki 90 évesen szivja
Aztán mégsem!
Hagyd abba , nem leszel vele nagyfiú
Bár én hagytam volna abban tizenéves koromban, a pénzt nem is emlitem már
Ezek szerint az értékelők 45%a már íratja a dokival a Sildenafil Teva-t. :)
Egyébként én is sajnos, 20 év bagózás után...
Nem normális ès anyukád viselkedèse sokkal egészségtelenebb, mint a dohányzás.
A dohányzásod, hogy teheti tönkre a családod èletèt? Nyílván, ha kèt èven belül halálos beteg lennèl a cigitől vagy annyira fuggo lennèl, hogy mindent eladsz a dohányzásèrt akkor tönkre tudnás tenni őket, de ez elèg messze áll a valóságtól.
Nem szabad senkit se ilyen szinten elnyomni ès lelkileg gyötörni, mert az sokkal hamarabb ès nagyobb kárt okoz, mint a dohányzás
Megértem, én is dohányoztam, de leszoktam. Most sokkal jobban érzem, hogy mennyire büdösek a dohányosok, szörnyű belegondolni, hogy én is olyan voltam.
Még egy nézőpont, ami segíthet leszokni, nekem is adott egy nagy lökést, amikor összeszámoltam, hogy mennyi pénz megy rá egy évben (pedig akkor még csak 400 forint volt egy doboz) Szerintem jobb mondjuk nyaralásra költeni a cigi árát.
Kérdező! Hogy nevezheted anyádat elmebetegnek? Erősen nagy a pofád
18 évesen keményen dolgozhattál ha saját autód van. Milyen munkával szedted össze?
Költözz el és élj önálló életet ha nem tecc hogy anyád macerál a bagózás miatt
Marhaságokat irogatsz és finoman fejeztem ki magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!