Mennyi verés a normális, ha csak fenyeget, azt meg lehet bocsátani?
Ezt neked kell mérlegelned, hogy ez neked mennyire jó.
Felnőtt ember vagy.
Vagy tűröd a verést cserébe eltartanak, vagy a sarkadra állsz, és elköltözöl, mert ez neked nem jó.
Elárulok egy titkot. Egyetem nélkül is van élet. De akár egyetem mellett is lehet dolgozni, és társbérletbe menni. Nem könnyű, de legalább nem vernek. De ha abbahagyod, akkor sem dől össze a világ.
De akár neked megérhet annyit az eltartás, meg a kényelmes élet, hogy néha megvernek. Nem tudom, neked mi a fontosabb.
És azt sem tudom, miért kamuzol a sürgősségin. Így te is beleegyezel ebbe, asszisztálsz a további megverésedhez...
Nulla verés a normális.
Nulla fenyegetés a normális.
Felnőtt (kifejlett) ember vagy. Ha fenyeget, egyik füleden beengeded a szövegét, a másikon meg ki. Ha meg akar ütni, lefogod a kezét.
És természetesen el lehet költözni.
Hol a Rákos fenében (ez a Rákossal kezdődő Bp-n belüli területek gyűjtő megnevezése volt) tud megélni a kérdező 50-ből? A kaja 30, ha nagyon spórolok, és ülőmunkát végzek, nő vagyok és 50 kg. Csak a lakbérem 50, úgy, hogy nem is egy külön szobám van, hanem egy átjáró. Ez volt a legolcsóbb megoldás, de aláírom, lehet látni negyvenért is szobát. Erre még jön a rezsi, tehát úgy kb. havi 100-ból lehet nagyon, nagyon spórolósan, paprikás krumplin meg wifon levesen elvegetálni. Mert a lakótársak nem fognak kevesebb vizet elfürödni, meg kevesebb fokban meglenni azért, mert valakinek szarok a körülmények otthon, és el kellett jönnie.
Én maximálisan költözéspárti vagyok, de azért ne szedjük már szét a kérdezőt, meg valahogy maradjunk a realitás közelében.
Lépj le, amíg nem késő!
Komolyan mondom. Én férfi vagyok, de ha egy férfi megüt egy nőt, az egy szarrakás.
(És a nő is tehet róla, ha hagyja.)
Gondolom az nem opció, hogy elhúzd 30-35 éves korodig ezt az állapotot, amikor már majd tényleg kórházba jársz...
A jó a kapcsolatot férfi és nő közt persze csak a férfi oldaláról tudom megítélni, de egy olyan nőt, akit meg kellene ütnöm ahhoz, hogy figyeljen arra, amit mondok, vagy komolyan vegyen, (és ez viszont is igaz) azt elküldeném jóval azelőtt, hogy eszembe jutna megütni.
Egyetlen egy nőt sem kell megütni semmi esetre sem. Ha odáig fajul a dolog, akkor nem vagytok egymáshoz illőek.
Ennyi.
(Hacsak nem élvezed..., de az másik történet. :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!