Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mikor tudtatok magatoknak...

Ti mikor tudtatok magatoknak saját pénzből ruhákat, cipőket venni?

Figyelt kérdés

Mármint úgy, hogy magatok veszitek, saját pénzen és olyat, amilyet akartok.

21 éves vagyok és még nem sikerült.

2018. jún. 30. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Ja nálunk is ez az egy nadrág miért nem elég, ha van még egy az jó lesz ünnepre...

De komolyan.

A màsik, hogy szoknyát sose engedett hordatni, illetve most a baja ez a kis farmer rövidnadrág. Állandóan gúnyol, hogy "forró nadrág", meg ha vele megyek valahova, nem is vehetem fel.

Kevés (havi 10) ösztöndíjam nekem is van, de beleszól. Múltkor volt egy 15.000 forintos utalványom addig mondta, hogy mit nem vehetek rajta, hogy bent maradt.

2018. júl. 2. 15:21
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

61: Hát, az a baj, gondolom, minden mással kapcsolatban is csúfolódik, és ez ahogy nősz, annál több lesz, mert annál több mindenben különbözni fogsz az ő elképzeléseitől.

Ez nem megy máshogy, megtanulsz kimaradni azokból a szitukból, ahol efféle követelményei vannak. Nem akar Veled menni? Oké! Nem kell vele menned. Úgyis ez az egy út van, mindegy, hogy 50 vagy 25 éves korodra tanulod meg megvalósítani, itt fogsz kikötni.:)

2018. júl. 2. 15:24
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

56: Hát, elég sok egyetemi szakra jártam, de senkit nem ismertem mindez idő alatt - és azóta sem -, aki diákmunkázott volna. Csak nyelvszakosokat és TTK-sokat, akik korrepetáltak vagy nyelvórát adtak.

Szóval normának nem mondanám.

2018. júl. 2. 15:28
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
jesszus ereje, mennyi idősek a szüleid? uram anyam!!! ez nem normalis, en ezt biztos h nem hagynam... keresnek valami modot h elkerüljek otthonról, végül is lassan felnőtt vagy vagy mi. MEg egy ilyen szülő amugyse normalis... Egy nadrág miért nem elég? bolondok ezek? minimum 2 kell mert mit csinalsz amig az az 1 mosásban van, járkálsz pucéron vagy pizsamában? Télen nem szárad ám meg 2 óra alatt, mint nyáron a napon...szívesen elvenném az ilyentől az összes ucccát, h mindenből (kivéve télikabátból, mert abból tényleg elég 1-2) csak 1 maradjon neki, a másik meg jó lesz ünnepre, akor mit kezd. Uramisten.
2018. júl. 2. 15:55
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
Na azért kevés olyan egyetemista van,akinek nincs havi 2-4 napja beugros melot végezni:) Tesco,pultozás,raktár, Budapesten 900ft-os nettó órabér kb minden munkával elérhető...abból kijön havi egy nadrág meg pár póló.de igen, magunkat sajnálni jóval könnyebb,mint tenni valamit.
2018. júl. 3. 19:55
 66/69 anonim ***** válasza:
0%

65: Na, te se olvasod el, mihez szólsz hozzá... Egy topicban most írta valaki, hogy "jaj, tényleg, bocsi, nem figyeltem VEZETTEM, MIKÖZBEN OLVASTAM..."

WTF?!

Ha ide se figyelsz, mégis mi értelme van?... Ahhoz szólsz hozzá, amit magadnak kitaláltál pár félmondat alapján, nem a fórumozókkal beszélgetsz.

2018. júl. 3. 22:48
 67/69 anonim ***** válasza:
65: Amúgy ha van havi 2-4 szabad napod, akkor mért nem különórákra mész vagy még egy egyetemi szakra, vagy mért nem veszel fel még egy nyelvet? Ezt nem fogom sose megérteni.
2018. júl. 3. 22:50
 68/69 anonim ***** válasza:
44%
66,67: te miről beszélsz egyébként?:DD amúgy ez nem az első hozzaszolasom ehhez a kérdéshez, úgyhogy ezt eléggé benezted.
2018. júl. 4. 12:32
 69/69 anonim ***** válasza:
0%
Te havi 2-4 nap alatt elvégzel plusz egy egyetemi szakot? Mert akkor tényleg be kell látnom,hogy nem vagyunk egy szinten, és feleslegesen beszélgetünk..
2018. júl. 4. 12:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!