Ti mikor tudtatok magatoknak saját pénzből ruhákat, cipőket venni?
Mármint úgy, hogy magatok veszitek, saját pénzen és olyat, amilyet akartok.
21 éves vagyok és még nem sikerült.
Itt tényleg mindenki dolgozik már gimnáxiumban suli mellett????
Nekem csak pár hetes diákmunkákra futotta.
Én is dolgoztam gimnázium mellett hétvégente.
Utána is diákként dolgoztam, igaz én csak okj-t végeztem, de a kollégáim 95%-a egyetemista volt.
Egyébként miért ilyen meglepő ha dolgoznak suli mellett?
Szerintem nem csak a büfé szakosok melóznak,hanem olyanok is akiknek nem olyan tehetős a családjuk.
Én örülök neki,h már gimis korom óta dolgozgatok, mert kipróbálhatom magam több területen is, megismerek sokféle munkát.
Rámfért már,hogy kicsit talpraesetebb legyek, rám kifejezetten jó hatással voltak a diákmunkák,sok embert megismerhettem. Már másként tekintek egy egy munkára, átélhettem és másként tekintettem ezek útán azokra az emberekre,akik hasonló munkát végeznek.
Pl szívesen adok egy kocsmában borravalót,mert tudok.milyen ott dolgozni, nem csak kiszolgálniuk kell,hanem a sok tahó után takarítani záráskor.
Már nem bosszankodok,ha hosszú a sor a pénztárba,mert tudom,hogy nem a pénztáros a hibás,hanem inkább a problémás vásárlók.
A szüleim is büszkék rán,mert látják,hogy elboldogulok.
Saját pénzből akkor amikor elkezdtem dolgozni ha nem számoljuk a karácsonyi, szülinapi pénzt, abból olyan 15 éves koromban vettem ruhát.
Anya úgy 6 éves koromig érezte úgy hogy márpedig azt hordok ami neki tetszik miután rájött hogy magamnak is tudok értelmes ruhát választani ami így tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!