Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mikor tudtatok magatoknak...

Ti mikor tudtatok magatoknak saját pénzből ruhákat, cipőket venni?

Figyelt kérdés

Mármint úgy, hogy magatok veszitek, saját pénzen és olyat, amilyet akartok.

21 éves vagyok és még nem sikerült.

2018. jún. 30. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
53%
És ha egyetemre jársz? Én meg gimnáziumba amint betöltöttem a 17. Életévem mentem dolgozni és megvettem amit akartam. Lettek márkás cuccaim stb. És nem a szüleim pénzét költöttem. Igen suli mellett dolgozok még mindig hétvégén sőt! Hétköznap is! 21 évesen azért már neked is kéne
2018. jún. 30. 22:10
 22/69 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk azért durva, hogy azért, mert anyukád fizeti a ruhát, azt kell hordanod ami neki tetszik. Már 15 évesen vehettem olyan ruhát, ami tetszik nekem, maximum abba szóltak bele, hogy ne legyen ki mindenem.
2018. jún. 30. 22:13
 23/69 anonim ***** válasza:
21%
Én már 16 éves korom óta a saját lábamon állok, ma 20 vagyok és már saját jólmenő cégem van egy ideje. A keresetemből sok mindenre futja, nem csak ruhára.
2018. jún. 30. 22:13
 24/69 anonim ***** válasza:
93%

Először 1983-ban voltam nyári munkán 14 évesen. A barátnőmmel mentem, senki nem kényszerített rá. Három hétig dolgoztunk a győri tejgyárban, ami már rég nincs, de tudod, milyen jó buli volt? Utána is minden nyáron dolgoztam, míg tanultam. Arra költöttem a pénzt, amire akartam.

Első komolyabb ruhadarabom egy Ritt farmer volt. Szerintem már azt sem tudjátok, mi az. :) Első válasz nagyon tetszett, szinte magam elé képzeltem a magastalpú cipőjében és a trapéznadrágjában. Tippelek, hogy hosszú haja és bajusza is volt. Mondjuk én abban az időben csak 3 éves voltam. :D

Kérdező! Semmi nem lehetetlen, csak akarni kell. Nem hinném, hogy elvennék a pénzt, amit keresel. Ha igen, az nagyon sajnálatos.

2018. jún. 30. 22:15
 25/69 anonim ***** válasza:
85%
16 évesen, az első nyàri munkàs fizumból vettem meg az àhított Budmil tàskàt, és egy levi's farmert :)
2018. jún. 30. 22:15
 26/69 anonim ***** válasza:
83%
16evesen,első diákmunkás keresetembol. De egyébként se voltam lusta kinyitni a számat, megmondtam,ha valami nem tetszett, anyám meg nem volt hülye, felfogta,és olyat vettünk,amit szívesen hordtam.
2018. jún. 30. 22:21
 27/69 anonim ***** válasza:
77%
Jaa, az lemaradt, hogy a Ritt farmer került 1800 forintba, én meg kerestem 3400 forintot. Akkor már főállásban dolgoztam. Viszonyításként írtam. De akkor még a szüleimmel laktam, megtehettem. Minden saját dologért megdolgoztam, ami luxusnak számított akkoriban. Aztán jött az önálló élet, az kemény volt pár évig. Szóval kérdező, ingyen nem adnak semmit. Egyetem mellett most nyáron is dolgozhatsz pár hétig, és lesz ruhád, cipőd olyan, amilyet te szeretnél.
2018. jún. 30. 22:25
 28/69 anonim ***** válasza:
59%
29 evesen, mikor megkaptam a 7. vagy 8. munkam mar nem is emlekszem, vagyis nemreg. Bevasaroltam mint az allat, mert kb minden kellett, nadragok, felsok, cipok, hetkoznapi es unnepi, es meg mindig egy atlag ruhatarnal tartok. Tinikoromban egy cipom volt osszesen ami minden evszakra szolgalt, markas ruham nem volt semmi hanem turikbol oltoztem kesobb is felnottkoromban. A penzemet befektettem, tanulasra. Most behozom a lemaradast!
2018. jún. 30. 22:27
 29/69 A kérdező kommentje:

De diákmunkáztam, de az olyanra ment el, mint a fogszabi stb.

Hétfőn még vizsgám van, nem fért bele.

2018. jún. 30. 22:31
 30/69 anonim ***** válasza:
91%
Középsuli második osztálya után voltunk először kórházi gyakorlaton. Imádtam, ezért a kötelező után visszamentem dolgozni segédnővérnek egész nyárra. :) Suli mellett is csináltam, szóval 16 éves koromtól volt ilyenre saját pénzem.
2018. jún. 30. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!