Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog egy 18 éves...

Normális dolog egy 18 éves lánynak 30 milliós autót venni a ballagására?

Figyelt kérdés

2018. jún. 18. 13:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%

Persze, teljesen normális, ha anyagilag nem jelent megterhelést a családnak, egy komolyabb középvállalkozás (50-100 alkalmazott) gond nélkül hoz ennyit havonta, tehát pont akkora nagyságrend, mint egy átlagos alkalmazott laptop-vásárlása.

Nehogy azt higgyétek, hogy ez itthon akkora csoda lenne, legalább 5-10 000 olyan család él itthon is, ahol belefér megerőltetés nélkül.

2018. jún. 18. 14:38
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

25-ös...

Ahol veszel egy autót a lányodnak 30 millióért, ott el tudod képzelni, hogy azon izgul, kijön-e az albipénz? :D

2018. jún. 18. 14:40
 23/41 anonim ***** válasza:
40%

Persze hogy az, akinek jól megy az miért ne?

De egyébként nem normális.

2018. jún. 18. 14:59
 24/41 anonim ***** válasza:
18%

Irsz egy kűfődi országot ahol állitásod szerint az a normális, ahok 18.szülinapra autó jár ajándékba?

Csak egy ilyen országot irj, kérlek.

De a hozzászólásod alapján biztos abban az országban élsz... Csak vajon melyik az?...

Egyébként bármi normàlis, ha a pénztárca megengedi.

2018. jún. 18. 14:59
 25/41 anonim ***** válasza:
90%

Pl Amerikaban igen sok gyerek kap kocsit 20.szulinapjara.

Sztm attol h sokan feltekenyek,csorok....mindebkinek mas a normalis es mindenki mast engedhet meg maganak.

Egy sajat maganak vasarolt ilcso autot is vezethet piassan v felfordulhat a kanyarban. Es sztm nem minden gazdag bekebzelt es lekezelo.

Az atlag keresetu emberek egymassal annal inkabb.

2018. jún. 18. 15:07
 26/41 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy normális? Mitől lesz valami normális?

Itt sokan azt írják, hogy nem normális. Ez azért van, mert ha az egész életüket végigrobotolják sem fognak tudni venni a gyereküknek még egy olcsó suzukit sem, legalábbis most nem tudják elképzelni magukról, hogy valaha ezen a szinten lesznek. Így a legkönnyebb rávágni, hogy nem normális. Egyfajta önigazolás ez, nem fáj annyira, hogy csóró vagyok dolog. Ez a magyar emberekre kifejezetten jellemző.

Te, kedves kérdező meg egyszerűen csak irigy vagy a lányra. Nem te kaptad és ez fáj.

2018. jún. 18. 15:19
 27/41 anonim ***** válasza:
51%

Minden esetben minimum kis túlzásnak érzékelem, de ha van rá pénz, a lány lelkét nem roncsolja túlzottan ez a kényeztetés és tud is vezetni jól...

Ha nekem lenne rengeteg pénzem s lányom, én se sajnálnám rá, persze egy ilyen ajándéknak már komoly előfeltételei lennének, ahhoz már iszonyúan gazdagnak kéne lennem, ez az autó ki se emelkedne nagyon. Egy ballagás nem akkora szám. Aztán a diplomaosztójára kapna egy felhőkarcolót vagy palotát vagy komoly részesedést egy világcégből :D Bár elvárnám, hogy maga is tegyen le valamit az asztalra később, nem feltétlenül anyagi szempontból.

DE ha valami okból nagyon fontos neki egy jó autó, akkor ennél kisebb gazdagságnál is beleférhetne.

Csak úgy menőzni, mert van lé és a csaj kiveri a balhét, ha csak tízmilliósat kap vagy nem a megfelelő színben, na úgy semmiképp. Úgy elgondolkodnék, hogy rosszul nevelte a nevelője, amíg én pénzt kerestem vagy valami.

2018. jún. 18. 15:20
 28/41 anonim ***** válasza:
78%

egy pillanatra áljunk már meg,

nekem is lenne egy kérdésem, nem fogadnának örökbe?? 21 éves vagyok, keveset eszek, nincs velem sok gond, infós vagyok (de ha azon mullik sok mindent megcsinálok) :D

2018. jún. 18. 16:05
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ahol sok a pénz, ott igen.
2018. jún. 18. 16:07
 30/41 anonim ***** válasza:
81%

"Majd vegyen neki mellé egy koporsót is."

Most komolyan, az ilyen válaszoknak mi értelme van? Eleve egy drága, modern, jól felszerelt autóban sokkal nagyobb esélye van túlélni egy balesetet, mint egy 100ezer forintos 20 éves bontószökevényben.

Másrészt meg akkor mindenkinek akinek meg lesz a jogsija, készítsenek be a szülei egy koporsót? Mert mindenki volt kezdő.

2018. jún. 18. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!