Normális dolog egy 18 éves lánynak 30 milliós autót venni a ballagására?
Miért ne lenne normális. Attól, hogy az ország többsége csóróságban tengődik, aki gazdag az élje is meg a jómódot.
A fiam, ahogy jogsija lesz kap autót. Igaz szerény értékben, de szerintem autó a 18. szülinapra nem egy nagy szám.
Nekem volt osztálytársam 18. szülinapjára egy autó formájú tortát kapott. Teljesen kiakadt, amikor rájött, hogy nincs belerejtve egy igazi kocsikulcs... Suliban mindenkinek előre szólt, hogy másnap saját kocsival jön. Égett rendesen, mikor elmondta, h nem kapta meg xD
Egyik se normális szerintem. :D
Hát én meg azt nem értem, hogy az hol normális, hogy valaki egy öreg roncsba ültetné be a gyerekét, mert azt törheti nyugodtan. Komolyan? Ha már eleve az a feltételezés, hogy majd úgyis összetöri, akkor inkább egy biztonságos autóban balesetezzen, mint egy konzervdobozban, amit egy koccanás is galacsinná gyűr.
Egyébként ha valaki megteheti, meg egyáltalán felmerül, hogy 30 milliós autót vegyen ajándékba, akkor igen, náluk az a normális. Nyilván nem ez az átlagos, de attól még teljesen normális.
Vannak akik azt sem engedhetik meg maguknak, hogy egy kis aranyláncot vegyenek a lányuknak ballagásra, de érdekes az aranyláncot ajándékozók nem okoznak ilyen közfelháborodás.
Nem normális, de mit foglalkozol vele hogy felnőtt emberek mire költik a pénzüket?
Csak akkor van közöd hozzá ha mondjuk a tesódról van szó, te meg lyukas cipőkben mászkáltál egész életedben.
Szerintem túlzás.
De az ő dolguk.
Nekem ettől nem lesz se rosszabb, se jobb.
Szerintem itt sokan keverik a normális szót az általánossal. Persze hogy nagyon ritka, hogy valaki ilyen nagy értékű ajándékot vegyen, hisz nem sok olyan ember van Mo.n aki ezt megengedheti magának.
Na de az, hogy valaki az anyagi helyzetéhez mérten vásárol ajándékot a gyerekének, az miért ne lenne normális? Ennyi erővel az se normális, aki legót vesz a gyerekének, mert lássuk be, egy átlag magyar pénztárcához mérve, a legó nagyon drága. Közben meg van aki azon izgul, hogy mit ad holnap enni a gyerekének.
Szóval mielőtt vagdalkozni kezdünk, valaki definiálja, hogy mi is a normális pontosan.
23 igen, baromi gyönyörűek, emellett nagyon jó hangjuk van és zabálják a benzint.
Sok gazdag önértékelési problémás férfi veszi ezeket, nőknél is beválhat.
Há' kicsit se. Én inkább eladnám azt a kocsit, és vagy
a) Vennék egy olcsóbbat; bár lehet, hogy azért olyan drága az a kocsi, mert jó tartós, 20 évig is eláll
b)Megintcsak eladnám, és az árából inkább házat vennék, vagy eltenném az egészet későbbre. Szerintem a b) az sokkal valószínűbb.
c) ha meg én kértem volna egy kocsit, vagy kimondottan egy ilyen drágát, akkor nyilván örülnék neki, és nem adnám el; csak akkor ha pl végszükség esetén pl nem jön ki az albi éppen az aktuális fizetésemből, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!