Elengednétek a 14-15 éves lányotokat/fiatokat 12 osztálytársával fürdeni, azután pedig sátrazni az erdő közelébe? Úgy, hogy minden szülő megengedi.
Én elengedném, pedig veled ellentétben én tudom azt is, hogy nem csak két üveg bort meg egy üveg sört fogtok inni. :)
De én is benne voltam mindig az ilyen dolgokban anno, és soha semmi gáz nem volt igazából. Igen, volt szex, pia, cigi és társai, de soha senkire nem erőltettek semmit.
Nem is értem, hogy minek kell mindenáron inni. A részegeket mindenki lenézi, de az a kis becsiccsentés, néha berúgás nem árt, mert előbb-utóbb úgyis megúnjátok... Ja. Jobb esetben évek múlva. Mert utána mentek majd disco-ba, stb. Nekem ezért nem kellene gyerek, mert én nem idegeskedném magam halálra miatta. Úgyis elengednétek magatokat, lenne aki rábeszél és simán eltudom képzelni, hogy berúgás lenne a vége, a sextől tartanék legkevésbé.
Ennyi évesen ritka volt, aki elment inni az osztályomból. Általánosban senki nem ivott közülünk, ilyen eszünkbe sem jutott volna. Aggódom, hogy ugyan hány %-a a fiatalságnak kerül ebbe bele. Jó vége ennek soha nem lesz, ilyenkor akar a gyerek felejteni, hogy jaj apám, anyám, tesóm múltkor beszólt, de most iszok és levagytok xarva...Ez lesz majd jövőhéten, majd azután és minden nap...Sok hajléktalan részeges és így kezdte...
Egy kicsit eltértünk a tárgytól.
A többi szülő felhívta az enyéim, végül ottalhattam. Semmi gond nem volt. Szex sem, csak 2 üveg + pia, de nem rúgott senki be. Az erdőben sem volt gond, mindenki a saját helyén aludt. :)
most akartam beírni kérdező, hogy én elengednélek. engem is elengedtek. Akik itt a szex pia drogokról írnak, vagy túl sokat járnak rossz moziba, vagy nem tudom mit csináltak fiatalkorukban, hogy nekik csak ennyit jelent egy buli... no komment.
örülök, hogy végül elengedtek, és minden rendben volt. Ha mindenki tartotta magát a megbeszélthez, meg tartsd mega társaságot, ez tuti egy jófej csapat, veled együtt. bulizzatok még sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!