Elengednétek a 14-15 éves lányotokat/fiatokat 12 osztálytársával fürdeni, azután pedig sátrazni az erdő közelébe? Úgy, hogy minden szülő megengedi.
Kiadják.
Nem fognak hozni. Ha meg hoznak is, akkor igyák. Mi lányok nem fogjuk. Megbeszéltünk mindent, és megvédjük egymást.
Tudom nagyon szar érzés fiatalon, ha eltiltják az embert az ilyen buliktól.
De ha baj történik akkor meg megy sírás.....
Fiatalság=Türelmetlenség.
Legyél inkább büszke anyukádra, hogy fontos vagy neki és próbál óvni téged!!!
Hidd el sokkal jobb ez mint ha le..arna, és nem foglalkozna veled.
Többi haver, baráttal meg ne foglalkozzál. Ha nem mész és ezért bárki cikizne......
Akkor az nem barát sem haver.
Itt a nyár. Még sok buli lesz.....
Hm. Tudod, fegyver, kések stb. ellen lehettek akár 100-an is, akkor is tehetetlenek vagytok. Egy vadász - az erdőben vadak vannak, meg vadászterületek - elvétett golyója, sok ismeretlen veszély, vadállatok, szarvasok, vaddisznók, őzek... nagyon szép és kétségkívül romantikus egy erre fogékony huszonéves csapatnak (lelkük rajta, fiatalok, de már felnőttek, ha embert ölnek vagy zsemlyét lopnak - azért és őket veszik elő, ha véletlenül lelövik őket - saját bőrüket vitték a vásárra) - és áldásom is lenne rájuk, de így 4-5 évvel a felnőttkor előtt a legrosszabb: még nem vagytok felnőttek, hogy azt csináljatok, amit akartok (vagyis ha ér benneteket valami, a szüleiteket veszik elő),de azért gyereknek érezni magatokat már "ciki".
Én amúgy ezt a bulit megcsinálnám az érettségi után, akár bankett helyett egy utolsó összeröffenésre. Akkorra már jóeséllyel mind felnőttkorúak lesztek, jogilag mindenki azt csinál az életével,amit akar, addig marad, ameddig akar.
Amúgy most olvastam el az utolsó mondatot:" Úgy, hogy minden szülő megengedi." Eerre annyi a reakcióm, hogy: 1. csodálom 2. Ha minden szülő megengedi, akkor mi a kérdés?
Igen, igaz. Ha baj történik, a szülők baja lesz inkább..:/
Értékelem, hogy félt engem, sokkal jobb, mint az, hogy az egyik lánynak azt válaszolták, hogy "Tudod, hogy elmehetsz, miért kérdezed?". Viszont, amit csinál, az picit túlzás. Nem, nem erre gondolok, hanem, hogy ha elmegyek valahova, minden fél órába hívnom kell. Igen, zavaró, de megszoktam.
Tulajdonképpen, én sem engedném el majd a gyerekem ennyi idősen, az erdő miatt.
A válaszokat köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!