Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 14-15 éves...

Elengednétek a 14-15 éves lányotokat/fiatokat 12 osztálytársával fürdeni, azután pedig sátrazni az erdő közelébe? Úgy, hogy minden szülő megengedi.

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 15:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Én vagyok az egyetlen akinek nem azzal lenne a problémája hogy ennyi kamasz az éjszakában, hanem hogy az erdő mellé? Nem, így biztos hogy nem! Ki tudja milyen részhez mennek, sok erdő kintebb részén csövesek+drogosok húzódnak meg, vagy arra hajt el egy járőr kocsi, és egy csapat tinit talál nagykorú nélkül, hidd el csörögne a telefon. Csináljanak akkor már inkább valakinél ottalvós bulit.
2018. jún. 8. 15:58
 12/39 anonim ***** válasza:
31%

Ennyi idosen a 8 eves ocsemmel az erdon aludtunk kunyhoban, ugy hogy a legkozelebbi ember 1 oranyira volt gyalog, es mobiltelefon csak a filmekben letezett. Tuzet gyujtottunk es krumplit sutottunk annelkul hogy leegjen az erdo. Es az erdoben nem csovesek meg drogosok voltak hanem farkasok, es megyeszinten 800~ nyilvantartott medve. Nyilvan mas vilag volt akkor, de!

Ha a gyerekem elegge talpraesett lesz, es megtanulja mind amit en mar akkor tudtam, akkor siman elmehet barhova.

2018. jún. 8. 16:06
 13/39 anonim ***** válasza:
82%
Háát, én 19 éves vagyok, utáltam, mikor tiltottak valamit a szüleim, de erre még én is azt mondanám, hogy ne. Mivel pontosan emlékszem még, hogy osztálykiránduláson ennyi évesen egymást dobálták a vízbe, egy-két ember majdnem megfulladt, direkt lenyomták a másikat a víz alá, aztán este meg történtek a dolgok a faházakban (ivás és egyebek). Mindezt úgy, hogy két tanár volt velünk, és viszonylag jól nevelt osztály voltunk.
2018. jún. 8. 16:07
 14/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A gyerek én lennék. Végül csak én nem alszok ott, anya idegeskedne. Nem bízik bennem, az a legrosszabb. Nem mennék bele sem szexben, kábítószert és cigit pedig nem veszünk. 2 üveg bort, és 1üveg sört viszünk 13 diákra. Meggondoltak lennénk. Külön aludnánk a fiúktól, ez mind le van beszélve. Az osztályom baráti szinten áll egymással, és bízunk egymásban.

Nekem az fáj a legjobban, hogy a jegyeim is jók, és mégis csak engem nem engednek el. Úgy beszéltük meg, hogy fél 11kor elindulok haza, reggel 8kor pedig visszamegyek. Ebben azt nem értem, hogy miért nyugodtabb akkor, ha én 1órát biciklizek sötétben az erdő mellett...

Nem mennénk bele a szexbe, egy lány se közülünk. Fiúk közül 2 a kérdéses, de összefognánk.

De mindegy is. Mégegyszer köszi a válaszokat! :)

2018. jún. 8. 16:10
 15/39 anonim ***** válasza:
70%

Szülő nélkül nem.

14-15 évesek.

1. ha bármi bajuk lesz, a mi felelősségünk

2. márpedig lesz, 12 kiskamasz egyedül :D, szex, pia, cigi (meg esetleg drog is)

Menjenek napközben, egy elsős gmisnek éjjel otthon a helye.

És pontozzál le yugodtan :), attól még GYEREKEK vagytok.

2018. jún. 8. 16:12
 16/39 A kérdező kommentje:

Erdő mellett-erdőben. Igen, az is a gond, hogy határ mellett vagyunk, és sok az illegális bevándorló az erdőkben. De egy elkerített helyen lennénk, egy barátom vikendházábn.

2018. jún. 8. 16:13
 17/39 A kérdező kommentje:
Soha, és senkit nem pontozok le, mivel kérdést tettem fel, VÉLEMÉNYT kértem. :)
2018. jún. 8. 16:14
 18/39 anonim ***** válasza:
72%

Te komolyan ilyen naiv vagy?

Igen, a 2 sör mellé még hozzák a vodkát, a viszkit, a minden hulladék szart, amitől ráadásul jó másnapos is az ember, mert értelmetlen kommersz vackok "óccsón".

A szexbe addig van beleszólásod, míg meg nem itatnak - aki meg akar dugni, az eléri, ha kell erőszakkal, stb.

2018. jún. 8. 16:15
 19/39 anonim ***** válasza:
81%

"2 üveg bort, és 1üveg sört viszünk 13 diákra. "- ez nevetségesen,hopva kevés.

1 órát kerékpározni erdő mellett,pláne sötétben pedig tuti nem engednélek. Ennél már az is jobb, ha érted mennek, vagy ha világosban hazamész.

2018. jún. 8. 16:17
 20/39 anonim ***** válasza:
88%

14 éves koromban német táborban az egyik lányt majdnem vízbe fojtotta a srác, mert jó viccnek tartotta nem felengedni, alig tudtunk leszedni róla.

Az osztálykiránduláson mindenki szarrá itta magát (kb. hárman nem piáltunk az egész osztályból), egy gyereket a mentő vitt el alkoholmérgezéssel, másnap meg a többiek végighányták a túrát, kb.

Az üvegezésből meg hadd ne soroljam, mi lett...

Szóval kizárt, tudom, hogy jó bulinak tűnhet, de elég 3-4 idióta hülyegyerek, aki túllő a célon és máris nagy szarban lesztek mindannyian - plusz a szüleitek is.

2018. jún. 8. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!