Sok szülő hogy lehet olyan gonosz hogy a Nagy Árpád vagy Piros Alma nevet adják?
Én ismerek egy Réti Boglárkát. :D A Cserepes Virág és a Nagy Barna Farkas is elég meredek.
Ilyen szülők mindig voltak, vannak és lesznek. Nem lehet mit tenni.
A Nagy Árpád-dal nem tudom, mi a baj...
A Piros Alma meg pozitív jelentésü, szóval az sem igazán problémás.
Ami szeritntem nincs rendben, ha a jelentése együtt negatív
"A Nagy Árpád-dal nem tudom, mi a baj..."
Mondogasd sokszor egymás után hogy Nagy Árpi
az ált. iskolai matektanárom Kaszáné volt, a lányának Blanka nevet adta...
Kasza Blanka
"Mondogasd sokszor egymás után hogy Nagy Árpi"
Épeszü ember nem mondogat semmiféle nevet sokszor egymás után - akinek meg csak ennyi esze van, az minden névben talál valami csúfolnivalót!
6.-osnak: Van egy egész híres rendező is, akinek szintén Manó a neve. Komolyan nem értem én sem, hogy lehet kicseszni így a gyerekkel. Gondolom, ő már megszokta, különben megváltoztatta volna a nevét. Most nem keresek rá, mi a vezetékneve, de nagyon hülyén hangzik.
Valaki kérdezte, hogy a Nagy Árpáddal mi a baj. Mi nem ismertünk általánosban ilyen nevűt, de sokat szórakoztunk vele, aki nem ismerte, hogy mondja sokszor egymás után, hogy Nagy Árpi. Aztán leesett neki. :D
Sok ilyen vicces név van: Basz Tamás, Kukor Ica, most épp több nem jut eszembe.
Való életben tényleg van sok hülye szülő, aki direkt olyan nevet ad a vezetéknév mellé, ami csúfolódásra ad okot gyerekként.
most mért?? vannak sokkal rosszabb nevek is, most azért egy Piros Alma nevű gyerek azért cuki lehet, olyan aranyos a hangzása
de pl mikor már az ilyen új neveket adják a gyekeknek, hogy Brendon, Aviána, Zamíra, Csobánc, Vladek, Krizantusz, Raul
szerintem sokkal dúrvábbak csóri gyerek 6éves koráig ki se tudná mondani azt, hogy hívják főleg ha egy érdekes családnévvel párosul
most mi van abból, ha egy olyan szép régi magyar nevet adtak a gyereknek mint az Árpád?? ilyen erővel adjunk egy random kódsort a gyereknek név helyett, hogy semmi fura ne legyen benne ha sokszor mondja az ember, mond például sokszor azt, hogy Karcsi az se külömb és ez önmagába adja, nem pedig vezeték névvel párosítva...
az legyen már a legnagyobb baj hogy ha sokat ismételgeted hülyén hangzik...
nézz körül milyen neveket lehet adni a gyerekeknek:
Fahéj, Napsugár, Ajándék ezek se rosszabbak mint az Alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!