Sok szülő hogy lehet olyan gonosz hogy a Nagy Árpád vagy Piros Alma nevet adják?
Sok filmnél vagy mesénél már nem tudom pontosan van a felsorolt magyar munkatársak között gyakran olyan, hogy "Miklós Miklós". Tehát a vezetéknév is Miklós meg a keresztnév is.
Azért ez a szülőkről is kiállít egy szép szegénységi bizonyítványt....az ilyeneknél már csak az Orália meg hasonló nevek a "jobbak".
Sok válaszolónak: Dehogy ismertek ilyen embereket, jól kitaláltátok mi mihez illik, vagy hallottátok valahol. Mit kell kamuzni hogy ennyi meg ennyi hülyenevűt ismertek, oké 1-2 rendben van de hagyjuk már a többletet! :D
Egyet én is ismerek, őt Farkas Piroskának hívták, de ő megváltoztatta. Meg ismerek egy testvérpárt, nekik külön-külön nem hangzik hülyén a nevük csak mikor együtt szólítják őket: Trisztán és Izolda. De a vezetéknevük gyakori hétköznapi név. Baszogatni azt fogják akit lehet, ha nem a nevével akkor mással. Ha valaki olyan hogy őt nem lehet akkor tökmindegy milyen neve van, nem fogják csúfolni.
Nekem volt Ondó vezetéknevű osztálytársnőm. Gimiben, ahol már nem volt gond, nem tudom, általánosban csúfolták-e (vagy oviban. ne becsüljük le az ovodások ismereteit, nekem ott mondták el a többiek, hogy létezik homoszexualitás s hogy az mi: fiú a fiúval, lány a lánnyal. ige nélkül nem tudtam, hogy MIT csinálnak, de biztos én voltam túl ártatlan akkoriban).
Meséltem erről a humoros témáról a páromnak s mondta, hogy állítólag a UPC-nek létezik alkalmazottja, akinek a neve Lassú Anett :D A netes időkig ebben nem is volt semmi, de manapság, pláne a UPC-t is bedobva... :D Nem kerestem rá, nekem mindegy, akár igaz, akár nem, vidám ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!