Hallottatok már gonosz menyről, vagy csak az anyósok lehetnek mindig rosszak?
Hallottam. Gonosz emberek vannak kortól Függetlenül.
Olyan menyről viszont nem, aki az anyósa életvitelét szeretni megváltoztatni vagy túl sok időt szeretne tölteni az anyósával és apósával. 😊
Hallottam és ismerek is ilyet.
(nem vagyok anyós:)
Én speciel hallottam olyat, aki az anyósa életvitelét akarta megváltoztatni, mert zavarta, hogy az 50-es anyós még pasizik, vagy divatos cuccokban jár.
Esetleg azt sérelmezte, hogy az anyós nem adja nekik oda a lakását és megy albiba.
Vagy sérelmezi, hogy az anyós dolgozni jár, ahelyett, hogy bejárónő és pesztra lenne nála)
(Te nem szoktál ilyenekkel találkozni, akár itt a Gyakorin is?)
Utolso
Ez egy kicsit eleg kozhelyes.
Hogy ne lenne mar ilyen hogy az egyik rossz a masik jo...
Ez olyan mint amikor azt mondjak hogy a jo kapcsolathoz ket ember kell (ami igaz is) de a rosszhoz is. Na ez utobbi mar nem igaz. Mert ha a johoz ket ember kell, akkor abban mar benne van, hogy pusztan az egyik fel hozza nem eleg.
Ha en elhatarozom hogy gyulolni foglak teged, es folyton kiszurok veled, akkor te a fejed tetejere is allhatsz nem lesz koztunk jo a kapcsolat.
Az anyósnak a meny gonosz, a menynek az anyós. Végül is érthető, hiszen az anyós mindig jobban tudja, mi a jó a fiának, a meny pedig mindig jobban tudja, mi a jó a férjének.
Viszont meglátásom szerint egy ilyen viszonyban egyiket sem kell félteni, mindkettő megéri a pénzét.
Bármilyen vita vagy nézeteltérés legyen is, soha nincs csak egy vétkes fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!