Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a gonosz...

Tényleg én vagyok a gonosz most ezért?

Figyelt kérdés

Jelenleg a szüleimnél lakok a kutyámmal. Tegnap egész nap dolgoztam meg tanultam az államvizsgára, este 9-kor estem haza hulla fáradtan. Anyám egyébként rá van teljesen szállva a kutyára (csivava), teljesen kisajátítja. Hazajöttem és akkor is mondta a magáét, hogy vágjuk ketté a kutyát és hagyjam ott a másik részét neki, meg ilyenek.

Utána a kutyának ki kellett mennie (állt az ajtóban), kiengedtem, de semmi, mivel hideg volt, ezért behívtam. Utána anyám percenként kiengedte mert a kutya ott állt az ajtóban, de tudtam, hogy csak szórakozik vele... Rászóltam, hogy hagyja már mert meg fog fázni, de nem, meg sem hallotta... Ezt játszottál fél óráig, utána kiment kakilni a kutya és mivel anyámék össze-vissza etetik, már napok óta fosik és kakis lett a szőre. Na akkor rögtön rám lett parancsolva, hogy takarítsam meg. És összevesztünk ezen, mert ha minden oké a kutyával, akkor anyám kisajátítja, de ha bármi van, akkor velem ordítoznak. Ezt szóvá is tettem, anyám meg elmondott mindennek engem, hogy mekkora ... vagyok. Apám is rászólt már anyára, hogy fejezze be, erre anya elkezdte ütlegelni apám laptopját (épp laptopozott), meg vele is ordibált, hogy én vagyok a szemét, mert nem fürdetem meg a kutyát és xaros lesz minden, erre apám megfogta a 2 kilós csivavát is kihajította az udvarra a -4 fokba... Anyám meg jön hozzám arcoskodni, hogy "apád kidobta a kutyádat"... Persze gyorsan behoztam, utána megfürdettem, csak elég rosszul érintettek ezek a dolgok meg a kutyát is...

2016. dec. 7. 09:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%

Hát nálatok mindenki elég fura :D

Apukád elég durva.

Anyukád meg fura, hogy ennyire felhúzta ezen magát. Meg ő miért nem tudja megmosdatni a kutyát?

Te is fura vagy, hogy kiakadtál, hogy anyukád szereti a kutyát és játszik vele. És miért nem akartad megmosdatni? "Bosszúból" hogy ő játszott vele?

Szerintem itt konkrétan mindhárman nagyon hülyén viselkedtetek.

2016. dec. 7. 09:06
 2/29 anonim ***** válasza:
69%
Apádat bírom. Családilag viszont messze álltok a normálistól.
2016. dec. 7. 09:14
 3/29 anonim ***** válasza:
59%
Apád jól tette, gondolom már nagyon megunta a hisztijeiteket. Döntsétek el, hogy kié a kutya és az ápolja, etesse stb. Esetleg szerezz anyádnak karácsonyra egy sajátot, azon kiélheti magát.
2016. dec. 7. 09:25
 4/29 anonim ***** válasza:
78%
Te kutyád, te sarad. Örülhetnél hogy egyáltalán foglalkoznak vele, amikor te túl elfoglalt vagy, hogy egyáltalán a gazdija légy.
2016. dec. 7. 09:26
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
Szép egy retardált família vagytok.
2016. dec. 7. 09:27
 6/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem, te felelotlen állattarto vagy. Ha nincs idod gondozni, nem kell joszág, és ha folyamatosan más eteti, foglalkozik vele, NEM a te állatod, max.papiron.

Apád normális, bár "a saskaja" helyett én kettotoket vágtalak vna ki a hora, hogy lenyugodjatok, mindketten szánalmas hisztérikák vagytok.

2016. dec. 7. 09:33
 7/29 hollófernyiges ***** válasza:
52%
A családodban apád az egyetlen normális ember :)
2016. dec. 7. 09:51
 8/29 anonim ***** válasza:
53%
Apád gondolom már ki volt készülve idegileg a veszekedésektől eddig tartott a türelme.Apádnak adok igazat.A te kutyád foglalkozz vele te.És nyugodtan le lehet pontozni.
2016. dec. 7. 10:01
 9/29 A kérdező kommentje:

A kutya az enyém, nem mondtam egy szóval sem, hogy nem foglalkozok vele, és nem azzal van a probléma, hogy anyám játszik vele, hanem hogy kisajátítja, össze-vissza eteti minden xarral amitől már fosik is (mert szerinte állatkínzás a kutyának napi 2x enni, hogy nincs előtte kaja). Igen, most elfoglalt vagyok mert tanulnom is kell az államvizsgára és jól esett volna ha anyám ezt figyelembe venné és ha már miatta fosik a kutya akkor megfürdeti, úgyis egész nap itthon van, nem az hogy még este 9-kor ezt is én csináljam, mert ha elmondok neki valamit (pl ne etesse össze-vissza) akkor az le van xarva.

Már volt olyan is hogy rámorgott a kutya anyámra, ő meg röhögött rajta, amikor én meg rászóltam a kutyára anyám elkezdett velem ordítani(!), hogy minek szólok rá... mondom neki lehet rohadt vicces csak ha egy pici gyereket morog meg az nem lesz poénos...

És mi az hogy akkor fogom azt a szerencsétlen állatot és kihajítom a hidegbe?? Verjem én is szét a berendezést ugyan ezen az alapon?

A foglalkozás nem azt jelenti, hogy agyonkényeztetik, aztán ha emiatt gáz van akkor velem ordítanak....

2016. dec. 7. 10:06
 10/29 anonim ***** válasza:
55%
Nem eleg, hogy te is ott laksz, meg kutyadat is odavitted. Ha nem vagy otthon egesz nap, nem nezel a kutya utan, akkor kik csinaljak. sakis a szulok, nem? Akkor mit hepciaskodsz mikor keso este hazaersz?
2016. dec. 7. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!