Tényleg én vagyok a gonosz most ezért?
Jelenleg a szüleimnél lakok a kutyámmal. Tegnap egész nap dolgoztam meg tanultam az államvizsgára, este 9-kor estem haza hulla fáradtan. Anyám egyébként rá van teljesen szállva a kutyára (csivava), teljesen kisajátítja. Hazajöttem és akkor is mondta a magáét, hogy vágjuk ketté a kutyát és hagyjam ott a másik részét neki, meg ilyenek.
Utána a kutyának ki kellett mennie (állt az ajtóban), kiengedtem, de semmi, mivel hideg volt, ezért behívtam. Utána anyám percenként kiengedte mert a kutya ott állt az ajtóban, de tudtam, hogy csak szórakozik vele... Rászóltam, hogy hagyja már mert meg fog fázni, de nem, meg sem hallotta... Ezt játszottál fél óráig, utána kiment kakilni a kutya és mivel anyámék össze-vissza etetik, már napok óta fosik és kakis lett a szőre. Na akkor rögtön rám lett parancsolva, hogy takarítsam meg. És összevesztünk ezen, mert ha minden oké a kutyával, akkor anyám kisajátítja, de ha bármi van, akkor velem ordítoznak. Ezt szóvá is tettem, anyám meg elmondott mindennek engem, hogy mekkora ... vagyok. Apám is rászólt már anyára, hogy fejezze be, erre anya elkezdte ütlegelni apám laptopját (épp laptopozott), meg vele is ordibált, hogy én vagyok a szemét, mert nem fürdetem meg a kutyát és xaros lesz minden, erre apám megfogta a 2 kilós csivavát is kihajította az udvarra a -4 fokba... Anyám meg jön hozzám arcoskodni, hogy "apád kidobta a kutyádat"... Persze gyorsan behoztam, utána megfürdettem, csak elég rosszul érintettek ezek a dolgok meg a kutyát is...
"tanultam az államvizsgára"
Hú de jó, hogy én nem "értelmiségi családba" születtem.
:)
Én megértem a problémádat, össze-vissza etetik a kutyádat stb. DE! nekem is van kutyám, egyetemista koromban is megvolt. Albérleteztem, sok pénzt kiadtam rá (nem volt lehetőségem otthon lakni ingyen) és dolgoztam egyetem mellett, volt, hogy 10 órát naponta és utána még ki kellett vinnem a kutyámat játszani, plusz még tanulni, plusz még a lakást rendezni (elmosogatni, kimosni, bevásárolni, kaját csinálni stb.).
Én összetettem volna a két kezem, ha valaki napközben foglalkozott volna a kutyámmal, levitte volna pisilni, kakilni, szólt volna hozzá és akkor még csak a kutyáról beszélek, a háztartásról nem.
Én a helyedben örülnék, hogy van lehetőségem anyámékkal lakni és nem kell koleszoznom, albérleteznem, örünák, hogy foglalkoznak a kutyámmal, amíg én nem vagyok otthon és kuss lenne a nevem, ha már engedték, hogy odavigyem a kutyámat.
25.
ebben a családban csupa nem normális dolog történt, mint láthatod. ez is az. Amúgy azért nem háborodtunk fel rajta, mert a leírásból kiderült, h apa kicsapta, a lánya meg helyből visszahozta és már kezdődött is a mosdatás. Biztos megviselte, ahogy az is, h gazdi és anyja üvöltöznek, majd anya kiabálva nekiront apa laptopjának. Hidd el, ez is van akkora megrázkódtatás egy kétkilós, gyenge idegzetű ölebnek, mint másfél perc kint a hidegben.
"én vagyok a szemét, mert nem fürdetem meg a kutyát és xaros lesz minden"
MI-KULÁS!
Nem mi, csak a kutya kulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!