Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a gonosz...

Tényleg én vagyok a gonosz most ezért?

Figyelt kérdés

Jelenleg a szüleimnél lakok a kutyámmal. Tegnap egész nap dolgoztam meg tanultam az államvizsgára, este 9-kor estem haza hulla fáradtan. Anyám egyébként rá van teljesen szállva a kutyára (csivava), teljesen kisajátítja. Hazajöttem és akkor is mondta a magáét, hogy vágjuk ketté a kutyát és hagyjam ott a másik részét neki, meg ilyenek.

Utána a kutyának ki kellett mennie (állt az ajtóban), kiengedtem, de semmi, mivel hideg volt, ezért behívtam. Utána anyám percenként kiengedte mert a kutya ott állt az ajtóban, de tudtam, hogy csak szórakozik vele... Rászóltam, hogy hagyja már mert meg fog fázni, de nem, meg sem hallotta... Ezt játszottál fél óráig, utána kiment kakilni a kutya és mivel anyámék össze-vissza etetik, már napok óta fosik és kakis lett a szőre. Na akkor rögtön rám lett parancsolva, hogy takarítsam meg. És összevesztünk ezen, mert ha minden oké a kutyával, akkor anyám kisajátítja, de ha bármi van, akkor velem ordítoznak. Ezt szóvá is tettem, anyám meg elmondott mindennek engem, hogy mekkora ... vagyok. Apám is rászólt már anyára, hogy fejezze be, erre anya elkezdte ütlegelni apám laptopját (épp laptopozott), meg vele is ordibált, hogy én vagyok a szemét, mert nem fürdetem meg a kutyát és xaros lesz minden, erre apám megfogta a 2 kilós csivavát is kihajította az udvarra a -4 fokba... Anyám meg jön hozzám arcoskodni, hogy "apád kidobta a kutyádat"... Persze gyorsan behoztam, utána megfürdettem, csak elég rosszul érintettek ezek a dolgok meg a kutyát is...

2016. dec. 7. 09:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%

Legyél hálás, hogy gondozzák.

Én is ilyen helyzetben vagyok , mint te.

Én örülök , hogy gondozzák. Inkább megmosdatom úgyhogy egész nap vele vannak, minthogy egyedül Legyen.

Egyébként akinek kutyaja van nem értem miért gond egy 5 perces fenék mosás? Gondolj bele ha anyad nem tutujgatja akkor százszor ennyi időd menne el a kutyára. A TE KUTYÁDRA

2016. dec. 7. 10:08
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem kell utána nézni, teljesen jól elvan, amikor külön laktam akkor se volt senki odahívva hozzá...
2016. dec. 7. 10:09
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát inkább ne gondozzák így, mert csak megbetegítik meg elkapatják... Meg nem gondozzák, azt csináljam persze én, abban nem segítenek, csak ha abajgatni kell, akkor tudnak kutyázni...
2016. dec. 7. 10:10
 14/29 A kérdező kommentje:
Aha, 5 perc, hosszú szőrű a drága, szétkente magán valahogy teljesen meg kellett fürdetnem, amit ráadásul utál...
2016. dec. 7. 10:12
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

sok volt a körítés, de a tények szintjén a kutyád végül csak kakilt odakint és a hasmenés miatt lekakilta a szőrét. (valószínűleg nem szórakozott anyáddal, csak összezavarta a hasmenés. és értem, h szerinted anyád miatt hasmenéses, mert nem jól eteti,de most ez van, hiszen te nem eteted, otthon se vagy. Ne hibáztass másokat olyan dologért, amit helyetted tesznek meg.). Szóval a te kutyád és lekakilta magát, te meg átpasszoltad volna a piszkos munkát anyádnak. Tényleg, mint két megveszekedett hisztérika. Apád szerintem ezer ilyet hallott már, úgyhogy megértem, h kihajította a kutyát. 1. elege volt. 2. tudta, h akkor végre kezdetek vmit a piszkos ebbel

Összegzés: anyáddal hü.ék vagytok mindketten. A kutya alaposan befürdött veletek :)

2016. dec. 7. 10:13
 16/29 A kérdező kommentje:

Most írtam le, hogy foglalkozom vele, ETETEM, DE anyám szerint kínzás az hogy nincs előtte egész nap a kaja! Most írtam le!

És igen, szórakozik, akármilyen hihetetlen, mert kiengedtem, nem kellett neki, akkor ráért volna 30 perc múlva újra próbálkozni, nem pedig percenként nyitogatni neki az ajtót, mert épp oda állt...

És nem átpasszolni akartam a "piszkos munkát", mert mindig én csinálom a "piszkos munkát" csak méltányoltam volna ha anyámban annyi lett volna hogy legalább segít, helyett hogy ordítozik, mert amikor nincs baj a kutyával, akkor már hagyjam ott neki...

2016. dec. 7. 10:17
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
azért állt oda állandóan, mert hasmenése volt és ilyenkor nem tudja, h mikor jön, csak azt érzi, h folyamatosan csikar a hasa. Amikor még lakásban laktam a kutyámmal és hasmenése volt, pont így viselkedett. pedig sosem szokott "szórakozni" velem. Lehet, h máskor bolondot csinál anyádból, de ezt most nem ér arra fogni.
2016. dec. 7. 10:22
 18/29 A kérdező kommentje:
Ismerem a saját kutyám, meg hát látom, hogy anya kiengedi, kimegy 2 lépést, aztán jönne vissza, anyám beengedi, lesi, a kutya kinéz, megint kiengedi, kimegy, aztán fordul vissza és ez ment fél óráig.
2016. dec. 7. 10:24
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

"anya elkezdte ütlegelni apám laptopját...meg vele is ordibált...erre apám megfogta a 2 kilós csivavát is kihajította az udvarra"

Apád ezt nagyon rosszul tette.

Anyádat kellett volna kihajítania!!

2016. dec. 7. 10:39
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
Eltudom képzelni, hogy milyen lehet akkor nálatok agy "békés" karácsony este!
2016. dec. 7. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!