Anya miért ilyen gonosz?

Figyelt kérdés
LMindig sajnálja a kajára a pénzt, de minden hülyeségre nem. Menzán eszünk suliba, van két tesóm meg egy bátyám de ő csak apuról testvér. Apu külföldön van. Kérleltem egész héten anyut hogy vásároljon be de nem csak ad pénzt hogy bemenjek reggel pékségbe. Vacsora semmi. Szóltam bátyámnak erre ő elvitt pénteken bevásárolni és a felesége küldött kaját, sütit. Anya nagyon leszidott, de a bátyám előtt mázaskodott meg ki akarta fizetni... Aztán ma délben anya kérdezi mit süssön ki. Mondom én eszek amit Ági küldött... Öcsém mondja ő is inkább azt. Erre anya kiabál hogy ő akkor soha többet nem főz ránk mert hálátlanok vagyunk, költözzünk a bátyámhoz stb. Nem is segített megmelegíteni, csak akkor jött be mikor a sütit ettük, kérdezi mit sütött. Mondjuk fánkot. Erre kiköpi hogy mivan már sütni se tud a *****. Annyira rosszindulatú mindenkivel. Pl mondtam hogy találkoztam XY-nal akivel ő amúgy állítólag jóba van. Erre leszid hogy ne álljak szóba vele mert pletykás. De ő mindig áthívja. Semmi se jó neki és mindig én vagyok a rossz nála. 14/l
2018. febr. 10. 16:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
kérdezd meg bátyádat átköltözhetsz e, mert anyád nem akar otthon főzni és terrorizál téged. Vagy tanulj meg főzni és kérd meg a bátyádat, hogy ehhez vásároljon be veled. Cserébe egy idő után menj diákmelózni és akkor viszont már te veheted meg a kaját és főzhetsz magatokra(de vigyázz amint megtanulsz főzni, anyád majd beakar fogni cselédnek).
2018. febr. 10. 16:29
 2/21 anonim ***** válasza:
38%
Tipikus mai Anyuka. Költözzetek Bátyádhoz ha tudtok. :(
2018. febr. 10. 16:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt írd meg apukádnak...
2018. febr. 10. 16:57
 4/21 A kérdező kommentje:
Engem biztos hagyna elmenni anya, de az öcsimet nem és nemakarom itthagyni :(( tavaly sokat voltunk bátyámnál de most fog nekik születni a kisbabájuk és nem akarok kolonc lenni. Apának mit mondjak? szoktunk skypeolni. szerintem anya letagadná mert szerinte apa ugyis kivételezik velem.
2018. febr. 10. 17:22
 5/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2018. febr. 10. 17:22
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű anyukádat nagyon megviselte, hogy egyedül maradt. Te gyerekként nem tudod átérezni de nahyon nehéz lehet neki. Nem azt mondom, hogy rendben van ahogy viselkedik meg az, hogy nem fordít gondot a táplálkozásotokra. De.nem vagy már olyan kicsi. Elkérheted a pénzt és te is bevásárolhatsz, meg időnként elkészíthetsz pár egyszerűbb ételt, hogy ezzel segíts anyukádnak. Vannak mirelit termekek amiket pl. Csak ki kell sütni olajban. Rizst, tésztát, kölest, krumplit csak meg kell főzni és egészségesebb mint sütit meh fánkor enni vacsorára. Egy szendvicset is elkészítjetsz sajttal felvágottal meg zöldségekkel uzsonnáea a péksütemény helyett. A te.korodban anyukámmal beosztottuk egyik nap ő főzött én mosogattam, másik nap fordítva. Ha zavar, hogy nincs kaja nem értem miért nem csinálsz magadnak....nem vagy már kisgyerek.
2018. febr. 10. 17:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Ahogy a szavaidból kiérzem Anyukád nem nagyon szeret téged. :(
2018. febr. 10. 17:59
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
14 évesen főzzön is magára mosson is,költözzön is el menjen dolgozni, minek van otthon egyáltalán.. Anyukák nők nem szeretnek főzni családot ellátni mert manapság divat lett a fejüket játszani emancipációzva, ezért etetnek szemet fagyasztott szarokat a férjeikkel gyerekeikkel és ezert szsarnak a kötelleségükre mert ha már főz a gyerekre ő a cseléd.. De h ha már gyereket vállált talán el is kéne azt látni amig kiskoru, 18 után kidobhatja. :( Én se vagyok cseléd tipus de a kiskoru gyerekemre szó nélkül főzök nem ettől leszek alsobbrendü nő,és nem várom el h főzzőn v vadásszon a gyerek aki nem kérte h megszüljék... Pofám leszakad h egyesek szerint már az ovodás általános iskolás kiskorú gyerekeknek is önnelátónak kéne lennie. Csecsemőként egyből dobjuk be csecsemő munkára..
2018. febr. 10. 18:25
 9/21 anonim ***** válasza:
17%
8. Régen a gyerek már kiskorától dolgozott. Nem tanult! Nagyon jó, hogy ez ma már nem így van, de azért nem kell átesni a ló túloldalára. A szülőknek is baromi nehéz 8órás meg 12 órás munka után minden nap még háziasszonyt is.játszani. most mondhatod, hkgy akkor minek szűlt gyereket? Hát biztos nem azért, hogy innentől ebbe be is pisztuljon és innentől neki mimt nőnek ne legyen semmilyen magánelete meg igénye meg vágya semmire csak azért mert gyereke van. Egyedülálló anyának nagyon nehéz. Nyilván nem így tervezte. Nem jó amit csinál mert nem a gyerekein kéne kitöltenie a frusztrációit. De 14 éves gyerek bizony segíthetne az anyjának. Nálunk teljesen természetes volt pl. Vidéken hogy kukoricát morzsoltunk, kimentünk összeszedni a tojásokat, felsepertük az udvart, almát szedtünk....a lányok segítettek főzni a fiúk az apjuknak autót szerelni vagy lemosni. Szívesen tettük...természetes volt és nem éreztük munkának. Élveztük is. 14 éves koromban gyakran főztem vacsorát mire anyukám hazajött. Nem azért mert ő nem gomdoskodott rólam. Hanem azért mert én már.otthon voltam 3 óra óta ő meg.este 8ra.ért haza és tudtam, hogy fáradt lesz és éhes. Talán valamilyen színten a.kérdezőnek is eszébe juthatna az ömellátás. Ha.anyuka nem főz, testvérhez nem lehet költözni, apuka lelépett. Akkor mi legyen? Menjenek intézetbe? Ennyire ne legyen életképtelen valaki. A mai gyerekek egy része úgy el van kényeztetve, hogy van amelyik még.40 évesen is otthon lakik és anyuka főztjén él.
2018. febr. 10. 23:57
 10/21 anonim ***** válasza:
Én 18 éveskorom önellátó vagyok,de nem várom el a kiskorú gyerekemtől h az én szerepemet játsza,és főzzőn mosson magára. Sok ilyen Anya van akiknek a főzés takaritás a Női feladatok az örödögtől valok.
2018. febr. 11. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!