Anya miért ilyen gonosz?
Figyelt kérdés
LMindig sajnálja a kajára a pénzt, de minden hülyeségre nem. Menzán eszünk suliba, van két tesóm meg egy bátyám de ő csak apuról testvér. Apu külföldön van. Kérleltem egész héten anyut hogy vásároljon be de nem csak ad pénzt hogy bemenjek reggel pékségbe. Vacsora semmi. Szóltam bátyámnak erre ő elvitt pénteken bevásárolni és a felesége küldött kaját, sütit. Anya nagyon leszidott, de a bátyám előtt mázaskodott meg ki akarta fizetni... Aztán ma délben anya kérdezi mit süssön ki. Mondom én eszek amit Ági küldött... Öcsém mondja ő is inkább azt. Erre anya kiabál hogy ő akkor soha többet nem főz ránk mert hálátlanok vagyunk, költözzünk a bátyámhoz stb. Nem is segített megmelegíteni, csak akkor jött be mikor a sütit ettük, kérdezi mit sütött. Mondjuk fánkot. Erre kiköpi hogy mivan már sütni se tud a *****. Annyira rosszindulatú mindenkivel. Pl mondtam hogy találkoztam XY-nal akivel ő amúgy állítólag jóba van. Erre leszid hogy ne álljak szóba vele mert pletykás. De ő mindig áthívja. Semmi se jó neki és mindig én vagyok a rossz nála. 14/l2018. febr. 10. 16:22
21/21 A kérdező kommentje:
Elsős az öcsim, nem most született.
2018. febr. 11. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!