Anya miért ilyen gonosz?

Figyelt kérdés
LMindig sajnálja a kajára a pénzt, de minden hülyeségre nem. Menzán eszünk suliba, van két tesóm meg egy bátyám de ő csak apuról testvér. Apu külföldön van. Kérleltem egész héten anyut hogy vásároljon be de nem csak ad pénzt hogy bemenjek reggel pékségbe. Vacsora semmi. Szóltam bátyámnak erre ő elvitt pénteken bevásárolni és a felesége küldött kaját, sütit. Anya nagyon leszidott, de a bátyám előtt mázaskodott meg ki akarta fizetni... Aztán ma délben anya kérdezi mit süssön ki. Mondom én eszek amit Ági küldött... Öcsém mondja ő is inkább azt. Erre anya kiabál hogy ő akkor soha többet nem főz ránk mert hálátlanok vagyunk, költözzünk a bátyámhoz stb. Nem is segített megmelegíteni, csak akkor jött be mikor a sütit ettük, kérdezi mit sütött. Mondjuk fánkot. Erre kiköpi hogy mivan már sütni se tud a *****. Annyira rosszindulatú mindenkivel. Pl mondtam hogy találkoztam XY-nal akivel ő amúgy állítólag jóba van. Erre leszid hogy ne álljak szóba vele mert pletykás. De ő mindig áthívja. Semmi se jó neki és mindig én vagyok a rossz nála. 14/l
2018. febr. 10. 16:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem tudsz megkenni egy szendvicset vacsorára? Vagy összedobni egy salátát, vagy csinalni egy tükörtojást. Próbálj beszelni anyukáddal, hogy legalább vásároljon, hogy tudjatok ennivalót csinalni magatoknak ha ő nem teszi. Vagy adjom pénzt. Ha a pekségbe be tudsz menni a közértbe is menni fog. Esetleg kérd meg bátyádat egy héten egyszer segitsen bevásárolni. Ha anyádnak szólsz és nem csinálja akkor kénytelen vagy te, vagy inkább nem esztek este? Ez így nem jó de szerintem a mrgoldást kéne keresni a síránkozás helyett. Ha nem megy a főzés. Kérd meg bátyád feleségét tanítson meg pár ehysuerűbb ételt elkészíteni vagy arra hogyan kell bevásárolni ha az sem megy. Valahol el kell kezdeni.
2018. febr. 11. 00:07
 12/21 anonim ***** válasza:
10. Össuekevered a szezont a fazonnal. Attól, hogy a gyerek segít otthon még nem gyerekmunkás. A gyerekek így tanulják meg, mit hogy kell csinalni. Ha mimdenben kiszolgálják sosem fog megtanulni főzni srm mosni sem teregetni. Én segítettem egész pici koromtól kezdve. Nem velem csináltatták. Együtt csinaltuk anyukámmal. Később már én momdtam, hogy majd kiteregetek, vagy elmosogatok, vagy csinalok ebédet, vagy leviszem a szemetet. Nem tudom ebben mi a rossz. Kiesik a gyerek szájából a nyalóka ha nem csak játszik egész nap 18 éves koráig? Milyen felnőtt lesz abból? Ha valaki meg rossz helyzetben van mert az anyja nem főz vacsorát akkor sajnos kénytelen lesz valahogy megoldania a dolgot. És a legegyszerűbb ha az anyjára nem tud hatni ha csinál ő valamo kaját. Persze lehet duzzogva éhezni is. Nem tudom melyik a jobb. Majd a.kérdező eldönti és aszerint cselekszik.
2018. febr. 11. 00:16
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem a segitséggel van a bajom,nálunk is segitenek a gyerekek a nagykoru is,sőt ő már lassan költözik,de nem ők vezetik a háztartást önnálóan,helyettem,azzal van baj mikor némelyik Anyuka Nő szimplán elfejelti a dolgát.. Főzni mosni takaritani se ohajt a családra mert akkor már ő cseléd,ne essünk át a lo tuloldalára,de a nő feladata a háztartás,főleg annak aki egész nap otthon mereszti de ezek szoktak fagyasztott szemetet adni a családnak..
2018. febr. 11. 00:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ti miről beszéltek, a kölyök az mondja, hogy nincs kaja otthon, akkor miből főzzön meg csináljon szendvicset?

Kérdező, beszélj a tesóddal, hogy apáddal beszéljen erről!

2018. febr. 11. 10:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj apukáddal. Legfeljebb ha legkozelebb találkoztok akkor kerj énzt tole és rajd el a blokkokat, hogy igazold, hogy kajára koltod a pénzt, mert anyád nem ad.
2018. febr. 11. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
13. Mosásról meg egyéb dolgokról nem volt szó csak a kajáról. Nem kell mindjárt komplett drámát írni. Mahadat meg.valami nemzeti hősnek beállítani. Ez nem fog segíteni a kislányon. 14. Írtam arra is megoldást hogy kerüljön kaja a hűtőbe!
2018. febr. 11. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor anyuka adjon lovét alapanyagra kislány meg megfozheti v honnan töltse fel a hütöt meg miből. 14 évesen munkája sincs. Mi az h nincs otthon vacsora, eddig is a Bátyjáék etetteék a gyerekeket ahogy lelett irva arra meg anyuka lett sértődve. Nő dolga lenne a főzés,család ellátása meg a gyereke nem a bátyjé szomszédé,azek kulcsos gyerekek is akik szomszádoknál kapnak enni,csodásan megszoktak hálálni később.
2018. febr. 11. 19:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Anya nem is dolgozik mióta megszületett az öcsim. És nem csak kaját nem vesz meg, hanem pl wc papírt meg zsebit se vett pedig szóltam neki többször!
2018. febr. 11. 20:21
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha veszekednétek vagy bárki itt! én megeszem a főtt krumplit is, tudom paprikás krumplit csinálni a mamám megtanitotta. De miből csináljam meg? Csak sajtkrém volt otthon meg lapka sajt mert azt már senki se ette meg meg senki se szereti! És anya volt előtte vásárolni, vett nekem egy pulcsit meg öcsimnek egy focis pólót, de kaját nem vett! Én nem vagyok otthon ülős hogy nem csinálom meg amit kér!
2018. febr. 11. 20:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet szülés utáni depressziója van. Kiskoruak veszélyeztetése ez már picit,szólnék felnőttnek,még idejében.
2018. febr. 11. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!