Hogyan tegyem túl magam a bántalmazásán? Bővebben lent.
Kiskoromban rengetegszer bántott anyu,egyedül nevelt és hát nem volt egy csodás gyermekkorom. Most,hogy gyermeket várok valahogy irtózom tőle,ha hozzáér a pocakomhoz vagy gügyög neki hiába jó a kapcsolatunk,mióta elköltöztem. Valahogy az van bennem,hogy meg kell védenem a gyermekem tőle pedig tudom,hogy nem bántaná. Nővérem kislányával is nagyon szépen bánik,szerintem rájött mekkorát hibázott velünk és az unokán akarja ,,helyrehozni".
Valahogy mióta terhes vagyok eszembe jutott a sok rossz és mindre az a magyarázata,hogy 3 gyerekkel volt egyedül...abszolút nem foglalkozott velünk,nevelés kimerült a fenyítésben és most egyszerűen egy biztonságos pont helyett óvó ösztön jön elő ha arra gondolok,hogy a gyerekem mondjuk nála nyaraljon vagy bármi pedig esküszöm biztos,hogy nem bántaná.
Engem nem bántott senki, de el tudnám törni annak a kezét, aki a bárhol rndom simogat.
Komolyan, a férjem az egyetlen akitől elviselem, de ennyi, a testem az enyém, NE fogdosson, simogasson, puszilkodjon senki csak úgy.
Egyébként én nem vinném hozzá a gyereket. Mostohaanyám lelki terroros nő, mindenkit bánt szavakkal, eszem ágában nincs hozzá vinni a leendő gyerekemet, mert 99%, hogy vele is ugyenzt a hangnemet és stílut fogja elővenni, mitn velem.
Jaj, borítékolni merem, hogy őt is veri, vagy fenyíti valamilyen módon, mikor NEM látjátok.
Mostohaanyám sem mások előtt keménykedett velem, ahhoz gyáva sunyi féreg volt, hanem mikor ketten voltunk, és esélyem nem volt segítséget hívni.
Aztán mikor elmondtam apának - meg a családomból többen jelezték felé, hogy valami biztosan nem okés, mert soha nem voltam csendes és zárkózott -, ő nem hitt senkinek, onnantól kezdve pedig mindegy volt, gyakorlatilag kiszolgáltatott a nője kénye-kedvének.
Hát valószínűsítem én sem hagyom őket majd kettesben,mert tényleg random dolgokon még most is embertelenül felkapja a vizet :/
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!