Mit tegyek, hogy megszűnjön ez a 'háborúzás' a lányom és a férjem között?
Ez a második házasságom, 9 éves házasok leszünk szeptemberben. A lányom 18 éves, most végzett a gimiben.
Én is, valamint a volt férjem is magasan az átlag felett keresünk, és nem leszek álszent, a gyereknek is vannak olyan holmijai, amikre nincs szüksége, esetleg luxuscikkek. A férjemet az utóbi időben azonban ez egyre jobban zavarja... Ennek hangot is ad, sokszor a lányom előtt. Ő erre kiakad, de mostanában inkább csendben marad, nem veszi a fáradtságot, hogy visszaszóljon. Viszont tegnap bejött a nappaliba és a férjem előtt megkérdezte, hogy akkor elengedem-e a barátnőivel nyaralni. Mondtam, hogy jól van, menjen, mire a férjem közbeszólt, hogy inkább dolgozni menne... A lányom pedig annyit mondott még a lépcsőről neki, hogy "ha nem lennél ennyire csóró, te is járhatnál többször külföldre". A férjem ezen kiakadt nagyon, ordított konkrétan. Egyrészt őt is megértem, nehéz gyerekkora volt nagyon, ennek ellenére rendes ember lett belőle, normális munkával. Viszont a lányomat is, mert a férjem tényleg naponta tesz valami megjegyzést (igen, már beszéltem vele arról, hogy ezeket fejezze be, ne szóljon bele abba, hogy én és a volt férjem hogy intézzük a lányunk dolgait), hogy menjen dolgozni, miért nem tanul, miért megy ide, miért megy amoda. Egyikőjüket sem akarom elveszíteni emiatt, de ez a helyzet tarthatatlan.
Miért is olyan rendes ember a kérdező férje?
A leírás szerint folyamatosan és kéretlenül beleszól egy számára teljesen idegen ember életébe, napi szinten zaklatva ezzel az illetőt, folyamatos bosszúságot okozva neki. Ezt jobb helyen zaklatónak hívják, nem pedig rendes embernek.
Ha annyira nevelni akar valakit, akkor csináljon saját gyereket. Valóban nem volt szép, amit a lány mondott, de egy kamasznak nincsenek kötélből az idegei, pláne a napi szintű terrorizálással szemben.
Kérdező, amúgy anyaként egy kicsit sem érzed, hogy ki kéne állnod a saját lányod mellett? Hallgatólagosan hagyod, hogy a férjed napi szinten zaklassa és terrorizálja.
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem ezt nem fogja elfelejteni, és egyetem után többet feléd sem fog nézni. Akkor persze lehet majd mártírkodni, hogy hálátlan gyerek.
Én igazából csak az első férjeden csodálkozom.
Ha valaki napi szinten piszkálná a lányom és folyamatosan kéretlenül beleszólna a nevelésébe, tuti megfognám és fejjel lefele kicsit megfürdetném a toalettben.
Nincs azzal semmi baj, ha valaki átlagosan vagy átlag alatt keres, csak akkor ne ossza az észt, hogy hogyan kell megfelelően nevelni egy gyereket, mert még a végén ő is csak annyira viszi.
Nektek akik ezt az idióta pasit véditek nem esik le, hogy a pasi szólogat be, erre a lány csak vissza, védi magát?? olyanokba dumál bele amihez semmi köze. Nem tudom hol van a lány apja? Helyében megmutatnám a palinak, hogy hol a helye.
Valahogy nekem az nem tiszta kérdező, hogy miért nem állítod le a férjedet? mert ebből amit leírtál nekem elég egyértelmű, hogy ő keveri a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!