Hogyan lehet túllépni a szülő által okozott lélek romboláson?
Rettentő hosszú lenne leírni szóval rövid leszek. Kegyetlen rossz a viszonyom anyámmal, kezdve onnan, hogy gyerek koromban sem mondta soha, hogy szeret, egészen odáig, hogy 22 éves vagyok, és szó szerint nem enged meg SEMMIT! Bulizni se mehetek el, csak a 4 fal között rohadhatok, meg a melóhelyemen. El akarok költözni. De minden egyes alkalommal ordít ha ezt felhozom és mindig hozzám vágja, hogy "Menjél nélkülem úgy is éhen döglesz". Ki akarok lépni ebből a lelki traumából ami minden éjjel sírásra kényszerít anyám miatt, úgy, hogy már öngyilkosság is megfordult 10en évesen nem egyszer a fejemben. Tudom, hogy a költözésem pillanata is egy kegyetlen nagy balhé lesz, és azt is, hogy ha elmentem utána is állandóan b***ogatni fog. Hogyan vessek ennek véget? Értelmesen nem lehet beszélni vele próbáltam már nem egyszer.
22/L
Amint nem hozzá mész haza, onnantól tök jól fogod érezni magad! Csak addig ilyen szr amíg minden nap látod a képét. A saját lakásodban nyugalom lesz. Berendezed és nyugodtan pihenhetsz. Mondjuk azt nem értem miért függsz tőle ennyire. Engem apám mindig is egy rakat szrnak tartott és nem telt el úgy nap, hogy erre ne emlékeztetett volna, de egyik napról a másikra nem szóltam hozzá többet és ő se hozzám, azóta boldogság van.
Meg ez, hogy nincsenek barátaid miatta.... szerintem ez a te hibád is nagyban, hogy ennyire rádmászott. El kell küldeni a halál fszára.
Nem igazán fogod tudni tultenni magadat rajta.
Mert az ember cejében nem ilyen kép él a családtagjairól.
Pont azok akik a legjobban kellene hogy szeressenek a kegkegyetlenebbek
De ne maradj semmiképpen vele sokáig csak azért mert ö "anya".
Emberek azt hiszik hogy családtgokkal kötelezö jóban lenni.
Mert az milyen már hogy nem vagyok jóban a saját anyámmal.
De jobb megszakitani a kapcsolatot mint álladóan veszekedni vagy azt játszani hogy minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!