Miért nem tudnak büszkék lenni rám így? Miért kell erőltetni, hogy vállaljak gyereket?
29 éves nő vagyok, úgy gondolom, hogy nekem még nem jött el az az idő, hogy 'lenyugodjak', és anyuka, feleség legyek. Élvezem az életet, szórakozok, utazgatok, építem a karrieremet.
De ez az anyám nem tudja elfogadni... Hogy bezzeg az egyik barátnőjének a lánya 25 éves, kétgyerekes anya. Mind a két unokatestvéremnek van családja, pedig fiatalabbak nálam. A legjobb barátnőm is 26 éves volt tavasszal, most született meg a második kislánya. És hogy nem igaz, hogy én nem vágyom a családra, fontosabb nekem a karrier és a bulizás.
Lehet bizonygatni, hogy az anyaság milyen "rózsaszín felhős dolog", de érdekes, amíg kicsi a gyerek, bizony azt látom 98%, hogy anyuka-apuka hullafáradt, kimerült, nincs idő semmire.
Folyamatosan a panaszkodás megy, hol ez, hol az miatt, rohanás, stressz, minden a gyerek körül forog, anyának szarni nincs ideje, stb.
Sajnálom, hogy én nem akarok így élni 29 éves fiatal nőként, és nem azért tanultam az állatorvosin 6 évet, hogy onnan kikerülve kb. elmenjek szülni, mert a "családnak unoka kell".
Akinek gyerek kell, az csináljon egyet, de NE a MÁSIK nemi szervével foglalkozzon.
Megfordítom a saját érvelésed: Miféle primitív barom az, aki nem engedi meg, hogy a szülei kifejezzék, hogy szeretnének unokát?
Szerintem intelligens ember meg tudja mondani, hogy mit szeretne és egy intelligens ember meg tudja mondani, hogy ebben partner lesz-e vagy sem. Ám nem fog csak azért dönteni, mert más meggyőzi, ellenben figyelembe tudja venni mások igényeit és tudja, hogy ha ebben a kérdésben segítségre lenne szüksége, akkor támaszkodhat a szüleire, ha már igényüket kifejezték.
Szándékosan ertetlenkedsz vagy alapból ekkora sötétség uralkodik a fejedben?? Ki a jó fene mondta, hogy a szülők nem mondhatják el, hogy szeretnének unokát?! Elmondhatják, EGYSZER, normálisan, nem piszkálva és megjegyzést téve arra, hogy milyen életvitelt folytat a gyerekük! Itt arról van szó, hogy anyukaek rendszeresen (!!) ezzel cs*eszegetik a kerdezot és körbesorolják, hogy neki és neki és neki is van, neked mégis miért nincs. Kerdore vonják és nem képesek békén hagyni. Tehát, még egyszer: normális, értelmes ember képes tiszteletben tartani es elfogadni a MÁSIK DÖNTÉSÉT!!! Képes felfogni, hogy semmire sem vezet, ha folyamatosan b*aszogatod a másikat! Úgy hogy továbbra sem értem miféle primitív barom az, aki ennyire sem képes?
És mégis mi az, hogy képes masok igényeit figyelembe véve? Magyarul ha én tudom h nem akarok gyereket és ez biztos, akkor figyelembe kéne vegyem, hogy anyám igényt tartana unokára és .....? És akkor szülnöm kellene, csak mert a szüleim azt akarják? Te egyáltalán miről zagyválsz? Nem, egyáltalán nem fogom figyelembe venni anyámék igényeit a gyerekvállalás kapcsán és akinek nem egyértelmű, hogy miért nem, arról nincs is miről beszélni..
Kíváncsi vagyok arra a beszélgetésre, amikor a kérdező megkérdezte a SZÜLEIT és nem az Internetet, hogy van valami, amiért büszkék vagytok rám?
Vajon volt ilyen beszélgetés?
Szia, Ne foglalkozz masokkal. En 25 eves srac vagyok baratnom sem volt meg, tarsasag sem,haverok sem. De a szuleim mondjak mar ennyi idosen szuznek se kene lenni stb, hiaba mondom hogy jol erzem magam igy. Nem kell mindig ennek az eltorzult tarsadalomnak megfelelni.
Amugy ha gondolod irj ram, szivesen haverkodnek , .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!