Miért nem tudnak büszkék lenni rám így? Miért kell erőltetni, hogy vállaljak gyereket?
29 éves nő vagyok, úgy gondolom, hogy nekem még nem jött el az az idő, hogy 'lenyugodjak', és anyuka, feleség legyek. Élvezem az életet, szórakozok, utazgatok, építem a karrieremet.
De ez az anyám nem tudja elfogadni... Hogy bezzeg az egyik barátnőjének a lánya 25 éves, kétgyerekes anya. Mind a két unokatestvéremnek van családja, pedig fiatalabbak nálam. A legjobb barátnőm is 26 éves volt tavasszal, most született meg a második kislánya. És hogy nem igaz, hogy én nem vágyom a családra, fontosabb nekem a karrier és a bulizás.
Türelmes vagyok.
Ha engem ezzel állandóan így szekíroznának, felállnék, leordítanám őket és megmondanám, hogy ezennel a kapcsolattartás befejeződött.
a kérdés csak akkor érdekes, ha van, akivel szeretitek egymást és aki jó apa lenne, vagy csak szórakozgatáshoz van linkóci alak és te az ágyasa vagy. Mert akkor minek? De azzal is szembe kell nézni, hogy majd amikor "kiszórakoztad" magad nem biztos hogy találsz olyat akinek egy leharcolt 35 éves kell társnak és gyermekei anyjának.
Szerintem édesanyád ilyesmire is gondol, és azért biztos büszke, hogy építed a karriered - jó dolog az, te majd 50 körül ráérsz rájönni, hogy szart se ér, karriertől curva boldogtalan marad az ember, mert egyáltalán nem azon múlik a boldogság.
Csak a primitív emberek ugatnak bele ilyen szinten a másik életébe. Legyen az szülő, kolléga vagy haver - primitív tahó. Bocs. Nekem egyszer mondott volna ilyet valaki, nagyon hamar megbánta volna. Érdekes módon eddig senki nem zrikált ilyesmivel, de én elég hamar leváltam és nem tűrtem beleszólást az életembe senkitől.
36N
Elfogadás.
Ma körülbelül tizedötödszörre írom le.
Elfogadásból van a legnagyobb hiány ma a világunkban. A feltétel nélküli szeretet is az elfogadással kezdődik.
azonkívül hogy biztos voltam, hogy 0-ra pontozzátok a 6-ost, érdeklődnék, nem tűnt fel senkinek hogy a kérdező - feltéve a menterend szerinti kamukérdést mialfsnak szüljek mér' erőltetik? - nem ír arról van-e legény a láthatáron,
mintha az teljesen indifferens lenne a kérdés szempontjából, hogy van-e és a férfi akar-e családot?
Anyukák-apukák szoktak ám ilyenre gondolni, tehát a kérdés egy rosszul fabrikált kamu, a kérdező meg csak lepontoz. Na nyomás, pontozz le karierista.csa!
Ha van férfi, akkor majd a férfi és a kérdező KETTEN KÖZÖSEN eldöntik hogy lesz-e gyerek és ha igen, mikor.
Ez nem a kérdező anyukájának a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!