Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket elengedtek volna a...

Titeket elengedtek volna a szüleitek ilyen Amerikai táborba dolgozni nyáron?

Figyelt kérdés

Engem nem.

Meg a falu is engem csámcsogott.

De volt itt egy lány, ő igaz nem bejárós volt, meg nem is szar suliba, járt, de 2 éven is volt. Őt persze nem beszélte ki senki. Most stewardess lett.

2018. máj. 18. 08:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem gimis vagyok, de azt hiszem ezeknél 18 év a korhatár.

Nincs több lehetősegem.

2018. máj. 18. 11:04
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Az túlzás,hogy érhető volt a kérdésed. Honnan tudnánk,milyen egy "ilyen" tábor?

Egyébként engem hasonló célból elengedtek 17 évesen,igaz,"csak" Olaszországba.

2018. máj. 18. 11:15
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Én közöltem velük, hogy jövőre menni fogok. 18 éves elmúltál, nincs beleszólásuk. Annak az öregasszonynak meg ne alapozz már a véleményére, aki a Balatont se látta még. :D Unokatesóm pár éve volt kint. Hatalmas élmény volt neki, kinyílt neki a világ rengeteg lehetőséggel. Nem érdemes kihagyni.
2018. máj. 18. 11:17
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

"Mert ugye csak Amerikában tudsz elhelyezkedni,sehol máshol,ahová nem kéne megkerülni a Földet. Csak mondjuk pár települést"

Lehet, csak azért nem engednek, mert nem értik, hogy mit akarsz.

A fenti mondatod mit jelent? Totál értelmetlen az is.

2018. máj. 18. 12:08
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

"Mert ugye csak Amerikában tudsz elhelyezkedni,sehol máshol,ahová nem kéne megkerülni a Földet. Csak mondjuk pár települést"

Valószínűleg nem csak ott tud. De ha ott akar akkor mi van? Mi közöd hozzá?

2018. máj. 18. 12:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen a 6-ost válaszadót odéztem és reagáltam, bár én sem fogtam fel, mit akar.
2018. máj. 18. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

“De volt itt egy lány, ő igaz nem bejárós volt, meg nem is szar suliba, járt, de 2 éven is volt. Őt persze nem beszélte ki senki. Most stewardess lett.“

Ez azért van, mert az a lány nem egy életképtelen nyuszika, akinek huszonévesen is csak addig terjed a bátorsága, hogy naponta telesírja a Gyakorit, ahelyett, hogy a szüleivel merne szembeszállni. És ez már régesrég nem a szüleid hibája, hiába szidod itt őket hetek óta.

2018. máj. 18. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
95%

Én 3 hét múlva indulok. :D

Nem tudom hány éves vagy, én 20, szóval igazából a szüleim nem szóltak bele, ez egyedül az én döntésem.

2018. máj. 18. 13:22
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
Nőj fel végre! Semmi önállóság nincs Benned. Bulizni is elkérezkedsz vagy, hogy a pasidnál aludj vagy mi? Felnőttként nem kell engedélyt kérned. Ami kell pénz szerezd meg, keresd meg, nem sok kell, aztán bejelented,hogy mész, oszt kész. Az,hogy mit szól a falu meg kit érdekel, én 40 körüli vagyok, tini koromig falun éltem, most is visszajárok, de ilyenen, senki nem csámcsog nem is téma. Szerintem a faluba a kutyát nem érdekli komolyan, hogy ki hol tanul, hol dolgozik nyáron suli mellett. Mondjuk a nyugati határ mellett lakunk, itt alap, hogy valaki a családból, baráti körből kint dolgozik.Amúgy a barátnőm öccse is volt kint 2x ilyen táborban dolgozni. Olyan 10 éve. Szeretett kint lenni. Közben informatikus lett, Svájcban él, pont most voltak kint pár hete a párjával kirándulni arra felé ahol táborban volt.
2018. máj. 18. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Ki ne hagyd. Èn is voltam velük ès hatalmas èlmèny.
2018. máj. 18. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!