Titeket elengedtek volna a szüleitek ilyen Amerikai táborba dolgozni nyáron?
Engem nem.
Meg a falu is engem csámcsogott.
De volt itt egy lány, ő igaz nem bejárós volt, meg nem is szar suliba, járt, de 2 éven is volt. Őt persze nem beszélte ki senki. Most stewardess lett.
Nem gimis vagyok, de azt hiszem ezeknél 18 év a korhatár.
Nincs több lehetősegem.
Az túlzás,hogy érhető volt a kérdésed. Honnan tudnánk,milyen egy "ilyen" tábor?
Egyébként engem hasonló célból elengedtek 17 évesen,igaz,"csak" Olaszországba.
"Mert ugye csak Amerikában tudsz elhelyezkedni,sehol máshol,ahová nem kéne megkerülni a Földet. Csak mondjuk pár települést"
Lehet, csak azért nem engednek, mert nem értik, hogy mit akarsz.
A fenti mondatod mit jelent? Totál értelmetlen az is.
"Mert ugye csak Amerikában tudsz elhelyezkedni,sehol máshol,ahová nem kéne megkerülni a Földet. Csak mondjuk pár települést"
Valószínűleg nem csak ott tud. De ha ott akar akkor mi van? Mi közöd hozzá?
“De volt itt egy lány, ő igaz nem bejárós volt, meg nem is szar suliba, járt, de 2 éven is volt. Őt persze nem beszélte ki senki. Most stewardess lett.“
Ez azért van, mert az a lány nem egy életképtelen nyuszika, akinek huszonévesen is csak addig terjed a bátorsága, hogy naponta telesírja a Gyakorit, ahelyett, hogy a szüleivel merne szembeszállni. És ez már régesrég nem a szüleid hibája, hiába szidod itt őket hetek óta.
Én 3 hét múlva indulok. :D
Nem tudom hány éves vagy, én 20, szóval igazából a szüleim nem szóltak bele, ez egyedül az én döntésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!