Szüleim miért nem értik meg, hogy nincs mindenre is időm?
"Egy egyetemistának nem jár szórakozás,csak tanuljon,dolgozzon,otthon is dolgozzon,semmi pihenés,magán élet? Aztán csodálkozunk a sok 30 40 venesen aki megkattan a család munka melett h neki most szorakozhatnékja van.."
Hagyjuk már a rinyálást. Én is egyetemet végeztem, nem büfészakon, az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Ha valakinek ekkora megterhelés az egyetem, hogy reggeltől estig lefoglalja, és semmire nem jut ideje mellett hétköznap, az nem biztos, hogy odavaló.
Miért mész haza?
Ennyi, megmondod, tanulnod kell, és az albiban maradsz, pont.
Azért én sem mennék "haza", hogy álló nap a másik dolgát végezzem el.
Annyira sajnálom a sok nyekegő egyetemistát...
Rengetegen vagyunk, akik család és munka mellett tanulunk, tanultunk (nem azért, mert rossz volt a sorrend, hanem mondjuk így hozta az élet, hogy szükségessé vált).
Hálás vagyok, hogy az én 21 évesen nem ilyen, pedig két nappalis szakot csinál jelenleg, 250km-re tőlünk. Hogy nyugiban, albérletben élhessen, még heti 2-3-szor dolgozik is egy könyvelőirodában, mert ezt vállalta, csak kolit ne... És ha hazajön, nem hivatkozik arra, hogy de neki tanulni kell, fáradt, stb. Ilyenkor végre része a közös családi programoknak, és igen, ebbe ilyenkor a rokonlátogatás, neadjisten még házimunka, esetleg kerti munka is beletartozik. Nyilván találkozik ilyenkor az itthoni barátaival is, az is belefér neki.
Nyilván nem én osztom be az idejét, magától is eszébe jut segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!