Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert akarja a csaladom hogy...

Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?

Figyelt kérdés

Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.

De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.

Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .

Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.

Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.

Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.

2018. máj. 11. 18:58
 191/206 anonim ***** válasza:
100%

De mivel te ilyen kis különlegesség vagy aki teljes munkaidő mellett képtelen egy iskolába eljutni, mert ahhoz extra szervezés kell, elárulom létezik részmunkaidő is. Tudod ahol csak 6 órában kell dolgozni. És mivel te nem akarsz proli helyen dolgozni, így ajánlom neked és a kényes uri valagadnak a figyelmébe a call centeres melókat. Telefont emelgetni meg papagájdumát nyomni már csak tudsz, nem? :D A semmittevéshez kész előrelépés lenne :D Aztán éctizedek kérdése és megpróbálkozhatsz a napi 8 órával is ;)

[link]

2018. máj. 15. 12:33
 192/206 anonim ***** válasza:
100%

De tessék vannak részmunkaidős RUGALMAS MUNKAIDŐS gyorséttermi melók is. Ez mellett esetleg talán el tudsz menni iskolába? Nagy nehezen...talán? :D

[link]

[link]

[link]

Várj kitalálom, nem jó mert.....

2018. máj. 15. 12:36
 193/206 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező miért nem írsz? Csak nem be kellene vallani, hogy munka az van számodra, csak lusta vagy és finnyás? Igazad van, várjál csak hátha valaki felajánl majd egy vezetői pozíciót semmi végzettségre, nulla tapasztalattal.
2018. máj. 16. 08:22
 194/206 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező még alszik hagyjátok már...😁
2018. máj. 16. 08:42
 195/206 anonim ***** válasza:
100%
3 éve kismillio szakma indult okj. Igen hagyjuk,hibáztasd a golf áramlatot is..
2018. máj. 16. 11:24
 196/206 anonim ***** válasza:
A másik kérdésednél is millio választ kaptál,ott is 26 voltál,de voltál már 22 és 23,sőt nő is,szoval,kamuuu..
2018. máj. 16. 11:25
 197/206 anonim ***** válasza:
Az ember abba hagyja a tanulást és dolgozik,felnőőőő,te megrekedtel a gyerekorodban szerintem,de ez tuti h egy nagy kamu.
2018. máj. 16. 11:27
 198/206 anonim ***** válasza:
Kérdező nem ér rá válaszolni, mert közben indított még vagy 2-3 kérdést, és most azokat kell karbantartania. :-D
2018. máj. 16. 12:17
 199/206 A kérdező kommentje:

Visszajeleztek az aldibol,de most meg ugyis azok a valaszok fognak jonni mert csak 140 ezret fogok keresni,ami egy alberletre sem elwg, hogy miert nem tanultal, meg ennyi idosen mar reg elkene koltozni meg hasonlok.

Pesten amugy 160 ezertol kezdodnek az elheto panel lakas alberlet arak.

2018. máj. 17. 07:32
 200/206 anonim ***** válasza:

Akkor lakj még otthon. Szerinted ki írta itt azt hogy mindenáron el kell költözni saját lakásba??

1. Dolgozz+élj otthon

2. Iratkozz be valami értelmes szakmára

3. Ha elvégezted válts munkahelyet és ha többet kapsz mint nettó 140 akkor gondolkodhatsz költözésen.

Jajj de bonyolult. Orrocskádat azért ki tudod már fújni egyedül? Bár szerintem kamu vagy, ilyen hülye ember nincs.

2018. máj. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!