Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?
Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.
De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.
Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .
Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.
Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.
Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.
Lidlbe vegzettseg kell,jezusom, na tenyleg ez lesz az utolso hogy ide irok.
Es nem en vagyok a fogyatekos ,hanem azok hogy 4 muszakos gyari munkan kivul,erettsegivel SEMMI munkalehetoseg, .
Ez olyan mint a koncertjegy, nem a koncertjegy szorakoztat,hanem a koncert amire bevaltod.
Az erettsegivel az ember tovabbtanul, mellette lehetseges opciok pl. Diakmunka.
Amire myaron megyek majd, de evkozben nem lehet plane most.ha kilepek az egyetemrol nem leszek diak igy meg diakmunkakat sem tudnek vallalni.
Normalis munka erettsegivel nincs. Ahhoz kell melle meg valami.
Es nem 25 evesen jottem ra, erre hanem 20.
Es akartam anno tanulni,es nem a deoresszios eletet valasztani,mivel jokepessegu vagyok, de nem volt ra penz tanfolyamra,es az akkori torvenyek szerint nem mehettem, hiaba konyorogtem vagy 25 iskolanak nem vettek fel 20evesen,merthogy szigoruan nezik.
Errol nem tehetek, en arrol tehetek hogy nem jol sikerult anno az erettsegim es rogton azutan nem vettek fel egyetemre,en errol tehetek. Viszont en szakmat akartam tanulni,es nem ilyen szakokat ahol most vagyok.
Hegeszto, vagy viz gaz futesszerelo ez a ketto ami en szerintem jo az allaspiacon,.
Anno nem tanulhattam pedig 20 evesen igazan nem lett volna keso, most viszont mar valoban az 25-26 evesen, ezert lettem mara sulyos mely depresszios,csak eppen a pszichologus is penzbe kerul,es ahelyett hogy a szuleim az elmult 5eves konyorgeseimet hpgy egy szakmat csak egyet fizessenek ki-,nem teljesitettek. Ertsetek ugy hogy szerzodest is kotottem volna veluk, elvegzem a szakmat es az elso fizetesembol vissza adtam volna. 5 evig konyorogtem nekik,.
"Normalis munka erettsegivel nincs. Ahhoz kell melle meg valami. "
Neked mi a "normális" munka? Amiből kijön a saját 100+ ezres kecó? Leírtuk már, az nem megy csak úgy. Neked jelen pillanatban csak ez a munka jár. Erre vagy alkalmas. Miért képzeled te magad valami fantasztikusan különlegesnek? Más is tud több műszak mellett tanulni levelezőn főleg ha 26 évesen jut eszébe.
Egyszerűen lusta disznó vagy meg játszod az eszed a semmire. Mint mikor egy csúnyácsak fiú/lány akar magának modell párt, mert szerint ez neki jár. Csak mert azért hogy....
Kicsit tisztába kéne lenned azzal hogy hol a helyed, már bocs. Mint írtam ahogy sok ember iskolai végzettséggel tök nehezen indul el az életben és gagyi gyári melókat vállal el, akkor te miért nem? Sokat hiszel magadról a nagy semmiért ez veled a baj.
Mondom: Mint mikor a sz_ar polcra kerül.
Magyarázhatod körbe körbe a hülyeségeidet majd csak arra mész vele hogy 40+-osan is ide írsz ki kérdést hogy neked miért is nem kéne dolgozni és miért jó ha eltartanak az idős beteg szüleid. Here.
Latszik hogy mennyire tajekozatlanok vagytok.levelozon nem indul soha okj szakma.
Estin szokott indulni abban az esetben ha van megfelelo szamu jelentkezo.
Nappalin indul szokott indulni,es osztondijat is kap altalaban a diak.
3 evvel ezelott valoban mehettem volna nappalira de csak epuletgepeszeti technikus indult.
2016 ban tette be a Siemens a dualis kepzest es ott lehet lerakni a hegeszto szakmat.
"Latszik hogy mennyire tajekozatlanok vagytok.levelozon nem indul soha okj szakma. "
Egyik barátnőm most nézett ki magának egy számára érdekes OKJ képzést. Természetesen magának fizeti, hisz teljes állásban dolgozó felnőtt ember. :) Munka mellett fog rá járni. 3 fajta "órarend" van hogy a dolgozó ember is megtalálja az ő munkarendje, beosztása mellett a megfelelőt....
De biztos ő is totál tájékozatlan, sőt nem is igaz a sztori....
Unalmas vagy már nem kicsit. Tényleg mindenre csak a kifogás megy, meg a handabandás hazugságaid. Minek írtál ki kérdést? Úgysem hallgatsz meg senkit itt, csak a magadét fújod. Menj vissza a könyveidhez, még jó pár évre, aztán majd ott találod magad 40 meg 50 évesen munkanélküliként 0 munkatapasztalattal. Persze önhibádon kívül.
Haggyuk.... hiaba irom le 5000-szer hogy addig ugysem fogok munkat talalni amig, nem lesz minimum egy szakmam, es utana abban dolgozok es az abbol szarmazo fizetesemet belefektetem ujabb tanulasba,vagy akarmi masba.. de ez mar nektek egyeseknek tisztelet a kivetelnek nem jut el az,agyaig csak az hogy dolgozzak,.es mar soha ne is tanuljak.
Jelenlehg csak gyarban kapnek munkat de az 4-muszakos,es mellette esti tagozaros suliba sem lehetne jarni, egyetemre plane nem.
Esti tagozatos suli mellett reggel 6tol 14ig tarto muszakot kell vallalni,csak most jon a gubanc, ilyen egymuszakos munkakat nem talalok erettsegivel,ha talalnek dolgoznek es estin letennek egy szakmat. Ennyi pont vege. Koszonom a sok valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!