Miért vannak olyan emberek, akik a gyereknek képesek lennének felszámolni az utolsó pelenkát vagy mondjuk a rájuk költött ételt?
Miért szül az ilyen ember,ha remegő kézzel írja a gyerekre kiadott költségeket a gyerek születése óta.
Nekik mire kell a gyerek?
Ez nettó hülyeség.
A családok zöménél NEM ez a helyzet, sőt, épp ellenkezőleg, a két keresetből is nehezen megélni tudó szülőt húzza le a kamasz pl., mert "nem menő". :D
Nos,én egy szóval nem említettem,hogy ez mindenkire igaz.Mármint nem minden családnál van ez így.
Kalap úr,maga egy darab fa...íy a véleménye irreleváns.
Na de viccet félretéve.
Itt is bejátszik az,hogy hogy nevelték az egyént a szülők.
Ezek az emberek nem életképtelenek.
Ha valaki egész életében kinyalta a se..ét a picike gyerekének annak ez lesz a következménye.
Talán egy kicsit határozottabban kéne nevelni és nem mindent ráhagyni a gyerekre.
Nincs olyan,hogy valaki életképtelen.
Max.a 8 éves kor alattiak életképtelenek.
De egy 8-9 éves vagy annál idősebb gyerek is képes már egy szendvicset csinálni vagy kibontani egy zacskó chipset,ha éhes.
Vagy képesek kitakarítani a saját szobájukat.
Ha egy szülő mindent megcsinál a gyereke helyett,akkor ne csodálkozzon,ha a gyerek ellustul.
A szülő szoktatta rá a jólétre.És utána el akarja tőle venni?
Milyen dolog ez?
Ha rendesen neveled a gyereked akkor ilyen nem fordulhat elő.
Bár elismerem,akadhatnak kivételek.
De az ritka.
Biztos nagyon nehéz szülőnek lenni,és a szülők is csak emberek így hibákat vétenek,nem is egyet,de akkor is...Mindenki ismerje el a saját felelősségét az események kialakulásában.
A gyerek is hibás,mert akárhogy nevelnek,18 éves kor után(vagy amikor felnősz),neked kell tudnod rájönni arra,hogy merre akarsz indulni az életben,követni fogod-e a szülői példát vagy nem.
Vannak,akik később jönnek rá,vannak akik sosem.
Ez a legnagyobb hülyeség.
Miért kell ilyenekkel dobálózni?
Nem elég,hogy voltam gyerek,emlékszem,bennem él,minden,amit velem tettek?Az nem elég?
Ok,ám legyen.
Te viszont egyet sose felejts el.
Hogy te is voltál gyerek.
De mondjuk ilyen alapon én nem szólhatok rá egy szülőre,ha mondjuk veri a gyerekét?
Vagy a sógornőmnek nem mondhatom meg,hogy állítsa le magát,ha az unokaöcsémmel kiabál?
Azt is megmondtam neki,ha ő vagy a bátyám tönkre teszik a gyerek életét,akkor kicsinálom őket.
De nyilván,mivel nincs gyerekem ezért nincs is jogom beleszólni,ugye?
Hát elmondom neked,addig amíg annak a gyereknek az én vérem is folyik az ereiben,addig de....van jogom beleszólni.
Idegeneket meg azért védek,mert sok kiélt 30-as 40-es,főleg nők járnak ide ledegradálni a "mai fiatalokat".
Kérdem én,nekik nem jár képviselet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!