Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy ki a párom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már féléve találkozgatunk. Az elején csak ebédeltünk együtt hetente 1x-2x. Most már viszont egyre komolyabb köztünk a kapcsolat. Vasárnap mennék hozzá. ÉS ezt már anyunak is el szeretném mondani. Csakhogy a fiú perzsa származású. Nem migráns. 10 éve itt él Magyarországon. Magyarul beszélünk. Magyarul dolgozik, generál kivitelező. Nem arab, nem vallásos (nem muszlim). Disznóhúst is eszik. Anyukámnak előítéletei vannak a keleti népekkel kapcsolatban. Nem kedveli őket. Anyunál nagyon fontos sajnos hogy mit gondolnak az emberek és nem tudom máshogy mondani egy kicsit agresszív. Azt hiszi hogy csak az ő nézetei léteznek és az ő gondolatai a jó gondolatok. A nővéremet is elküldte a párválasztása miatt( 1,5 éve nem beszél vele). Én egyenlőre anyagiak miatt nem tudok elköltözni de a fiút sem szeretném elveszíteni és anyut sem. Meg lehet valakivel értetni hogy előítélet nélkül próbálja elfogadni a párom úgy hogy engem sem küld el?
2018. máj. 2. 15:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%
Majd azért ird meg mi lett! Remélem minden sikerül sok sikert neked
2018. máj. 2. 18:33
 22/28 anonim ***** válasza:
23%

Én nem vagyok előítéletes ember, de sajnos sok példa van az ázsiai emberekkel kapcsolatban, hogy mikor válásra került sor, akkor bizony a gyereket elrabolták a szülőhazájukba! A magyar anya pedig az őrület határán volt, hogy valaha fogja-e látni a gyermekét!! Rengeteg példa van a Földön ezzel kapcsolatban. Biztos nem mind ilyen marha, de nem látod a szándékait. Bár ne történne ilyen soha!! De ez jelenleg csak remény, nem bizonyosság.

Nehéz döntés lenne számomra egy ilyen helyzet...

2018. máj. 2. 18:44
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy oké... Eltitkolod egy ideig, de mi lesz ha kiderül?

Még jobban kiakad majd anyukád.

Persze, ha ennyire negatívan áll hozzá, ígyis úgyis mindegy, de hidd el nem!

Gondolj bele, hogy tudnád őt eltitkolni? Bujkàlni se jó szerintem, minden nap pár aggódnál, mikor ki lát meg stb. Tapasztalatból mondom. Az én szüleim se fogadták el a párom, akivel végülis azóta is együtt vagyok.

Szerintem inkább beszélj a fiúval és közösen gondolkodjatok el a jövőtökön. Esetleg valami olcsóbb falusias albérlet? Sok munka.. Sajnos ez ilyen.

Sok sikert!

2018. máj. 2. 18:57
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Írok majd mi lett :)
2018. máj. 2. 18:59
 25/28 anonim ***** válasza:
23%
En vagyok a perzsa. Legy vele kapcsolatban,majd tapasztalod,es lesz mibol tanulnod. Ez fog tortenni ugy is. Es jol teszed. Inkabb band meg.... lehet jol alakul. Amugy a temperamentumrol beszelek,igen.
2018. máj. 2. 19:50
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
El ne hidd az itt írogato "perzsanak", hogy perzsa...
2018. máj. 2. 23:48
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Persze,hogy nem perzsa
2018. máj. 3. 01:45
 28/28 anonim ***** válasza:
74%

nem perzsa, hanem szőnyeg!

de ugyanakkor igaza van, a perzsa nem sémi nép és nagyon más a mentalitásuk

2018. máj. 3. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!