Hogy mondjam el anyukámnak hogy ki a párom?
Én nem vagyok előítéletes ember, de sajnos sok példa van az ázsiai emberekkel kapcsolatban, hogy mikor válásra került sor, akkor bizony a gyereket elrabolták a szülőhazájukba! A magyar anya pedig az őrület határán volt, hogy valaha fogja-e látni a gyermekét!! Rengeteg példa van a Földön ezzel kapcsolatban. Biztos nem mind ilyen marha, de nem látod a szándékait. Bár ne történne ilyen soha!! De ez jelenleg csak remény, nem bizonyosság.
Nehéz döntés lenne számomra egy ilyen helyzet...
Az a baj, hogy oké... Eltitkolod egy ideig, de mi lesz ha kiderül?
Még jobban kiakad majd anyukád.
Persze, ha ennyire negatívan áll hozzá, ígyis úgyis mindegy, de hidd el nem!
Gondolj bele, hogy tudnád őt eltitkolni? Bujkàlni se jó szerintem, minden nap pár aggódnál, mikor ki lát meg stb. Tapasztalatból mondom. Az én szüleim se fogadták el a párom, akivel végülis azóta is együtt vagyok.
Szerintem inkább beszélj a fiúval és közösen gondolkodjatok el a jövőtökön. Esetleg valami olcsóbb falusias albérlet? Sok munka.. Sajnos ez ilyen.
Sok sikert!
nem perzsa, hanem szőnyeg!
de ugyanakkor igaza van, a perzsa nem sémi nép és nagyon más a mentalitásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!