Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy ki a párom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már féléve találkozgatunk. Az elején csak ebédeltünk együtt hetente 1x-2x. Most már viszont egyre komolyabb köztünk a kapcsolat. Vasárnap mennék hozzá. ÉS ezt már anyunak is el szeretném mondani. Csakhogy a fiú perzsa származású. Nem migráns. 10 éve itt él Magyarországon. Magyarul beszélünk. Magyarul dolgozik, generál kivitelező. Nem arab, nem vallásos (nem muszlim). Disznóhúst is eszik. Anyukámnak előítéletei vannak a keleti népekkel kapcsolatban. Nem kedveli őket. Anyunál nagyon fontos sajnos hogy mit gondolnak az emberek és nem tudom máshogy mondani egy kicsit agresszív. Azt hiszi hogy csak az ő nézetei léteznek és az ő gondolatai a jó gondolatok. A nővéremet is elküldte a párválasztása miatt( 1,5 éve nem beszél vele). Én egyenlőre anyagiak miatt nem tudok elköltözni de a fiút sem szeretném elveszíteni és anyut sem. Meg lehet valakivel értetni hogy előítélet nélkül próbálja elfogadni a párom úgy hogy engem sem küld el?
2018. máj. 2. 15:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyire előítéletes, ne mondd el, vagy vállald, hogy mehetsz, amerre látsz.
2018. máj. 2. 15:48
 2/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell tudnia ha ilyen,aki iyen korlátolt meg érdemli h a gyerekei elmenjenek mellöle.
2018. máj. 2. 15:52
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

Nővérek párját is elítélte, szabad tudni miért?

Mióta vagytok komolyabban együtt a sráccal?

Így tényleg nehéz, hogy ő tart el ès ezért adni kell a véleményére... én azt javaslom mèg ne mondd el, vársz egész addig amíg függetlenedett anyádról, kb 1 évig együtt èlsz a stáccal és újságolgatod anyudnak hogy származástól függetlenül milyen jól megvagytok.

2018. máj. 2. 15:56
 4/28 anonim ***** válasza:
76%
Én biztosan nem mondanám el, egyetlen nyugodt pillanatod sem lesz utána.
2018. máj. 2. 16:00
 5/28 anonim ***** válasza:
46%
a perzsa az más - az nem arab - mondd ezt el anyádnak, az is jó, hogy nem muszlim.
2018. máj. 2. 16:07
 6/28 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem tudsz elköltözni, akkor miért akarod mindenáron kidobatni magadat, vagy minimum megkeseríteni az életedet? Nem lenne egy perc nyugtod sem, mert addig nem nyugodna, amíg el nem hagyod a párodat. Képzeld el, mekkora botrányt csapna, hogy a másik gyerekét is olyan ember szereti, aki neki nem megfelelő!

Ott van előtted a nővéred példája, milyen anya az, aki képes inkább másfél éve nem beszélni a gyerekével, csak azért mert nem ért egyet a választottjával? Te mégis mire számítasz, mivel tudod meggyőzni, mi van a tarsolyodban, ami a nővérednek nem volt? Dáreiosz kincse? Más esetben én hanyagolnám a bemutatást, amíg el nem tudok költözni.

2018. máj. 2. 16:17
 7/28 A kérdező kommentje:
Azért mert idősebb,elvált,gyerekes pasija lett... Nem tart el anyu mert magamnak veszem a kaját,ruhát stb a fizetésemből. Még a rezsibr is beszállok. Csak ne elég annyira a fizetésem h albiba menjek vagy lakásthitelt finanszírozzak. Azt találtam ki hogy azt mondom magyar a fiú csak az apukája perzsa származású :) és ezzel nem hazudok nagyot
2018. máj. 2. 16:21
 8/28 anonim ***** válasza:
77%
Apukája perzsa,ő is perzsa lesz a korlátolt anyádnak.. A nővéred tette jol h elpucolt és boldog a párjával.
2018. máj. 2. 16:25
 9/28 A kérdező kommentje:
Én is el szeretnék majd menni mindenképp :)
2018. máj. 2. 16:28
 10/28 anonim ***** válasza:
25%
Csak a fiud nem sertodjon meg gogy szégyenled az anyad elott.
2018. máj. 2. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!