Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy amiket vettünk pulóverekben feszélyezve érzem magam és nem szeretném hordani őket?

Figyelt kérdés
Vettünk két kötött pulóvert kb 3 hete. Az üzletben tök jónak tűntek, aztán hazavittem és 1-1 használat után mindkettő nagyon kinyúlt. Visszavittük, elküldték kivizsgálásra, jó, utána kicseréltettük őket egy eggyel kisebbre. Ez már sokkal jobb, de rájöttem hogy a derekamnál túl hosszú vagy nem tudom, és a csípőm fölött ugye megakad, és így folyton felgyűrődik a derekamnál és emiatt feszélyezve érzem magam, hiába néz ki jól amúgy a pulóver, meg vállban és karban megfelelő. Ráhúzni a fenekemre meg szintén nem jó. Nem tudom egyeltalán hogy ez normális-e, de van egy más típusú pulóverem annak úgyanígy szűkített az alja, de ott valahogy pont időben ér véget az anyag és tök jó, jól érzem magam benne. Az a baj, hogy drága volt a kettő együtt, és nem szeretném ha előbb utóbb az lenne hogy egyre kevesebbet veszem fel mert csak feszélyez és nem lesz használva rendesen... Ráadásul most összevesztünk máson is, de lelkiismeretfurdalásom van emiatt is. Esetleg a bátyámnak oda tudnám adni, mert ő neki hosszabb a dereka sokkal de nem tudom... Segítsetek kérlek!

2017. nov. 17. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szio, akkor ezekszerint te nem szereted a szuk pulovert. En a bo polot es bo pulovereket szeretem, es ha a derekanal tulsagosan hosszu, akkor en a szegobe gumit fuzok es ugy nem er le fenek ala..polokkal ugyanezt teszem.de szerintem meg nyugodtan mondd el anyukadnak h szereted a pulovert csak h kinyulott es hosszu, miben lehetne valtoztatni rajta. En is fiatal anya vagyok, vannak gyermekeim, koztuk 3 lany . Ket lanyom felnott, es ha ilyet kernenek tolem semmi gondd, megoldanank. Orommel segitek en is nekik hiszen mindent elmondunk egymasnak mint a legjobb baratnok. Nyugodtan szolj edesanyadnak es ketten megoldjatok a pulover dolgot. Hidd el nekem
2017. nov. 17. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából olyasmi érzésem van, hogy nagyon lóg rajtam, mert nehéz kötött anyag és emiatt van még ráadásul ilyen rossz érzésem. Előhozom neki majd, köszönöm!
2017. nov. 18. 00:38
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Te lány vagy, vagy fiú? Engem nem érdekelne ez a hisztéria, visszavittétek, kisebbet kaptál, így sem jó. Akkor minek újat venni, ki garantálja, hogy az majd tetszeni fog neked?
2017. nov. 18. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdd el hordani, kötött pulcsi minimálisat nyúlik. Egy-két mosás után lehet, hogy jobb lesz, ugyanúgy, ahogy a másik is kinyúlt. :)
2017. nov. 18. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, sok helyen vissza lehet vinni egy hónapig.

Velem is előfordult ilyen, csak épp húszezer forintos csizmával... Bár nekem még mindig megvan.

Próbáld ki, hátha.

2017. nov. 18. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tűrd be egy kis részét a gatyádba
2017. nov. 18. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Igazi hisztis kislány vagy. De ne legyen probléma, a keresetedből olyat veszel amilyet akarsz.
2017. nov. 18. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Miért hisztis?

Mert megbánt két pulcsit és nem hordana olyat, amiben nem érzi jól magát?!

Én sem teszem ezt, pedig 25 éves nő vagyok, nem egy kamasz.

Kérdező, valószínűleg nem volt akkora összeg a kettő, de ha zavar, esetleg kérdezd meg a boltban, hogy nem viheted-e vissza és levásárolod az árát. Vagy add el Facebook csoportokban, rengeteg ilyen ruhás csopik vannak.

2017. nov. 18. 10:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy drága volt. Visszacserélni már nem fogják az biztos, mert az is két hetes próbálkozás volt hogy egyeltalán elfogadják, hogy hibás darabot kaptam először és kicseréljék.
2017. nov. 18. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem azért az más, ha valaki a saját fizetéséből szórakozik. Amúgy tök mindegy mennyire hosszú a pulcsid, mert elárulom rajtad kívül senkit nem érdekel, csak pont a tinikoru lányok gondolják ezt ilxen baromi fontosnak.
2017. nov. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!